Ivica Galovic/ PIXSELL
Ivica Galovic/ PIXSELL

Bandić: ‘Pogriješio sam što sam dao podršku Oreškovićevoj Vladi’

Autor: M.M.

"U Mostovoj i HDZ.ovoj vladi nije bilo niti snage niti iskustva niti znanja, odlučnosti niti zajedništva", smatra Bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je nakon komemorativnog programa u Saboru povodom obilježavanja 21. godišnjice genocida u Srebrenic komentirao izbore koji nam slijede u rujnu i kazao da niti jednoj niti drugoj strani ne uvjetuje ništa za sastavljanje nove vlade nakon novih izbora jer on “nikada ne uvjetuje”, te poručio da on nije problem već će biti rješenje nakon izbora.

Dodao je da je on rješenje, a ne problem i da Hrvatskoj treba zaokret, snaga, iskustvo, odlučnost i zajedništvo.

U Mostovoj i HDZ.ovoj vladi nije bilo niti snage niti iskustva niti znanja, odlučnosti niti zajedništva, smatra Bandić.  Znate kako je završilo zadnje zajedništvo. Kao rogovi u vreći”, ustvrdio je zagrebački gradonačelnik i.

Bandić je potvrdio  još jednom da je pogriješio što je dao podršku Oreškovićevoj vladi jer je mislio da će Orešković kao novo lice udariti novi pečat i tempo Vlade.

Na pitanje kako  komentira najave iznenađenja, Bandić je kratko poručio:da su ona  pozitivna i manje pozitivna. “Bit će svakakvih iznenađenja. Ali znate kako će to završiti. Manje-više slično. Ljudi će ponovno zaokružiti slično, uz nijanse i opet će za četiri godine zaokruživati slično, ali to je tako”, kazao je.

 

Autor: M.M.

ZADNJE VIJESTI