Ivica Galovic/PIXSELL

Bandić ima ekskluzivnu vijest: ‘Danas objavljujemo da je Drugi svjetski rat završio’

Autor: M.B.

''Danas ćemo objaviti da je II. svjetski rat završio. Isprika onima koji to znaju '', kazao je Bandić .

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić, održao je izvanrednu konferenciju za medije u 11 sati.

Bandić je objavio “ekskluzivnu vijest od presudne važnosti za Hrvatsku”.

“Sa mnom su ovdje moji prijatelji, tu je i moj prijatelj Miodrag Demo. Imam 60 godina, bavim se ovim poslom 26 godina. Bez rizika nema rješenja. Danas ćemo objaviti da je Drugi svjetski rat završio. Urbi et orbi. Isprika onima koji to znaju. Ali žele nas uvjeriti da nije završio. Je, završio je. Obavještavamo sve Hrvatice i Hrvate. Iako se čini da nema potrebe to objavljivati, hrvatska stvarnost nas demantira svaki dan. Političke elite 25 godina rade podjele. Izliječimo Hrvatsku od tog bipolarnog poremećaja i krenimo naprijed’, rekao je Bandić.

”Bez Drugog svjetskog rata ne bi bilo ni Hrvatske, ni Domovinskog rata, ni Franje Tuđmana koji je bio na čelu pokreta koji je najjasnije izrazio ideju Hrvatske. Bio je na čelu Hrvatske kad je međunarodno priznata i kad je reintegrirana u svoje granice, bio je na čelu Hrvatske zagovarajući pomirbu hrvatskih ljudi i građana. A koalicija za premijera, predvođena Strankom rada i solidarnosti, zagovara zajedništvo. Tuđman u ratu, Bandić u miru”, poručio je Bandić.

Na pitanja novinara Bandić nije htio odgovarati. Nije komentirao i zašto je prije početka kampanje oblijepio Hrvatsku plakatima.

bandić




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.