Goran Stanzl/PIXSELL

BANDIĆ MIČE NADSTREŠNICE S CVJETNOG: ‘Odgovarat će zbog uzurpacije javnog prostora’

Autor: zagreb.info

Zbog metalnih konstrukcija na Cvjtnom javnost se digla na noge.

Građani su još jednom uzeli stvar u svoje ruke, ali ovoga puta to je i urodilo plodom. Naime, nakon što su pobjesnili zbog nicanja privatne terase na Cvjetnom trgu, gradonačelnik Bandić jutros je na Cvjetnom obećao je kako ih do petka navečer tamo više neće biti.

“Sutra navečer toga više neće biti, niti vlastitoj majci ne bih dozvolio da to napravi Cvjetnom”, kazao je Bandić i usput najavio smjene odgovornih. Dodao je i kako će s građanima i strukom potražiti rješenje.

Prošlo je samo desetak dana od kada je vikao na ugostitelje da moraju maknuti svoje terase s Cvjetnog, a sada poduzetnik Tomislav Horvatinčić podiže vlastite metalne grdosije. Bijesni građani u utorak su prosvjedovali šetnjom među metalnim stupovima i parkiranjem bicikala uz konstrukciju.

Autor:zagreb.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.