Luka Stanzl/PIXSELL

Bandić kani uvesti karte s valjanošću od sat vremena za 6 ili 7 kuna

Autor: Hina

"Kad bude zrelo vrijeme da objavim, onda ćemo to objaviti", poručio je zagrebački gradonačelnik novinarima na njihovo inzistiranje da potvrdi svoje najave i kaže kada ih misli ostvariti

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak nije htio novinarima otkriti kada bi se trebale uvesti nove ZET-ove karte za sat vremena vožnje te naplata parkiranja na svim javnim prostorima u gradu, rekavši tek da će to obznaniti kada bude vrijeme.

“Kada bude vrijeme da to obznanim, onda ćemo obznaniti”, rekao je Bandić u Gradskoj upravi, upitan da pojasni svoje najave iz jučerašnje emisije Radio Sljemena “Zagrebi po Zagrebu”, kada je rekao kako razmišlja o uvođenju ZET-ove “međukarte” čija bi cijena bila između četiri i deset kuna.

“Razmišljam o tome da napravimo balans između četiri kune i deset i uvest ćemo jednu međukartu za sat i pol vremena jer imamo sada za pola sata. Uvest ćemo za sat, tako da se ljudi ne love i gledaju je li im koja minuta prošla, a ta karta bi trebala biti šest ili sedam kuna. Znači, između četiri i 10 kuna”, rekao je u toj emisiji, gdje je najavio i uvođenje naplate parkiranja na svim javnim prostorima u Zagrebu. Cijena mjesečnog parkiranja bila bi 10 ili 15 kuna.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.