Dino Stanin/PIXSELL

Autohtona – Hrvatska stranka prava predala izborne liste

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec, kandidat i prvi je na listi u devetoj izbornoj jedinici.

Autohtona – Hrvatska stranka prava je u srijedu  u Državnom izbornom povjerenstvu predala izborne liste za svih 11. izbornih jedinica.
Za prvu izbornu jedinicu prvi na listi je Miroslav Starček iz Zagreba, drugu Milan Bingula iz Virja, treću Boris Topolovac iz Novog Marofa , četvrtu Jasenko Kardum iz Belišća, petu Goran Šarić iz Bjelovara , šestu Miljenko Maljevac iz Velike Gorice, sedmu Vladimir Kinđerski iz Samobora , osmu Marko Pilaš iz Malog Lošinja, desetu Neno Doždor iz Milne , a jedanaestu Darko Tolić iz Stuttgarta.

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec, kandidat i prvi je na listi u devetoj izbornoj jedinici.
1. Autohtona – Hrvatska stranka prava u svom programu ima :
Osigurat ćemo najveće poticaje za demografsku obnovu. Svakom novo rođenom djetetu darovnica od 10. 000, 00 kuna
2. Sufinancirat ćemo domaću proizvodnju preko poticaja , a uvesti carine za uvoz strane robe.
3. PDV ćemo sa 25 % smanjiti na 17 % i tako poboljšati standard življenja, te omogućiti gospodarstvu veću produktivnost i rast.
4. Pokrenut ćemo uspostavu i razvoj Hrvatske katoličke televizije , a financijski ojačati Hrvatsko katoličko sveučilište.
5. Umirovljenicima ćemo povećati mirovine za 15 %, zaustavit ćemo odlazak mladih iz Hrvatske i omogućiti zapošljavanje i dostojan život, pružiti šansu svima koji žele raditi, te uvesti jednakost kod zapošljavanja , a ne kao do sada uz preporuke i veze.
6. Država će skrbiti i pružati besplatno zdrastveno osiguranje Hrvatima i Hrvaticama.
7. Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u, te uvesti lustraciju za gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački Hrvatskog naroda.
8. Zabranit ćemo rad nedeljom
9. Vratit ćemo dostojanstvo Hrvatskim braniteljima, udovicama i djeci poginulih branitelja Domovinskog rata i uvesti ustavnu kategoriju za branitelje.
10. Pojedincima koji rade protiv interesa Republike Hrvatske oduzeti državljanstvo i protjerati iz Hrvatske.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.