Patrik Macek/PIXSELL

Ante Ramljak ponudio ostavku?!

Autor: dnevno.hr

Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak, u kasnim je poslijepodnevnim satima Vladi ponudio svoju ostavku. Potvrdu ove informacije N1 je dobio iz dobro obaviještenih izvora bliskih dobavljačima Agrokora. U ovom trenutku još nije poznato hoće li Vlada doista i prihvatiti ponuđenu ostavku.

Istio tako, N1 je od izvora bliskih premijeru doznao da je Plenković intenzivno posvećen razrješenju situacije oko Agrokora i s koalicijskim partnerima komunicira o nekoliko mogućih scenarija, od kojih bi se morao odlučiti za jedan.

Jedan scenarij , kako pišu, uključuje odlazak ministrice Martine Dalić i izvanrednog Vladina povjerenika za Agrokor, Ante Ramljaka. Drugi scenarij uključuje odlazak Ramljaka, a prema trećem scenariju ne odlazi nitko, ali da Ramljak dobiva dodatne suradnike.

Iako još nije sasvim jasno kakva će biti odluka, N1 neslužbeno doznaje da bi Plenković bio najmanje sklon bilo kojem scenariju u kojem se radi o odlasku ministrice Dalić, osobom od njegova povjerenja, jer radi na više važnih projekata, osim Agrokora.

Na sastanku u Banskim dvorima na kojima se odlučuje o njegovoj sudbini kao povjereniku prisustvovao je i sam Ante Ramljak, a prema pisanju medija izašao je oko 21,20 sati iz zgrade Vlade, i to na stražnji izlaz.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.