Wikipedia

ANKETA DNEVNO.HR-a ‘Što mislite o novom predsjedniku SAD-a: ‘Bolje Trump nego ona kokoš’….

Autor: Dnevno.hr

Većina vas, naših čitatelja, slaže se da je Trump bolji izbor za Amerikance, pa i čitav svijet, od Clinton.

SAD je dobio novog predsjednika – Donalda Trumpa. Mišljenja o kontroverznom političaru i poduzetniku su podijeljena. Upitali smo vas što vi mislite o novoizabranom stanovniku Bijele kuće i izdvojili neke od vaših komentara.

Damir Kajin kazao je da je dobro što je Trump pobijedio. “Dobro je to za SAD, svijet, ali i HR. Ono što su Obama i Clinton uradili i rade u Libiji, na Bliskom istoku dobro je da je osuđeno. Možda je to najbolje za Europu koju su Obama i Clinton ugrozili izbjeglicama sa tog prostora.

Dobro je to zbog slobode i profesionalnosti HR medija. Takvoj negativnoj kampanji kojoj je Trump bio izložen i u EU i u HR rijetko tko je. Još jednom se dio novinara pokazao ovisnim, zavisnim toliko nalik istarskom medijskom prostoru koji je najneslobodniji u HR”, komentirao je Kajin.

Još jedan naš čitatelj smatra kako je prerano za zaključke. “Rekao je uhapsiti Hillary, branio je Putina i Assada, govorio protiv GMO-a, protiv tajnih društava, protiv bankara itd. Možda je sve samo namještaljka, vidit ćemo. Sad su na redu potezi…”, skeptičan je Marko.

Josip smatra kako je “super da je pobjedu odnio desničar”. Dobro je to za američku naciju, smatra te dodaje kako će to utjecati i na Europu, pa i Hrvatsku.

>>> TKO JE DONALD TRUMP? Bogati konzervativni ekscentrik koji je uplašio svjetsku elitu!

Naš čitatelj Vanja pak smatra da je ovo tragedija.  “E sad su ga n*j*bali, kao Hrvati s onom lopinom Karamarkom, ili BiH Hrvati s lopinom Čovićem. Veze on o vanjskoj politici nema, ISIL će ojačati, Ameriku oslabiti. Tragedija”, zaključuje Vanja.

Jedan od čitatelja smatra rezultate predsjedničkih izbora “pobjedom nad reptilima”.

“Želim vjerovati da će Trump povući vojsku u službi agresije i eksploatacije naroda Svijeta i da će ostaviti vojsku u obrambenim funkcijama. Meksikancima dati radne dozvole u skladu s potrebama SAD industrije koja će vratiti dostojanstvo i normalne plaće za sve useljenike. Muslimane kao vjernike poštovati a ISIL i ostale lopove prestati financirati i kazniti za nedjela. Krajnje je vrijeme da svi mi zaštitimo majku Zemlju od zagađenja i uništavanja. U tome nam pomaže Bog i svi Sveti”, kaže naš čitatelj.

Dok neki čestitaju i hvale izbor Amerikanaca, neki smatraju kako je sam Trump antikrist.

“Mislim da je antikrist iz Biblije upravo stupio na scenu”, napisao je Ivan.

Neki su samo sretni da nije Hillary Clinton osvojila vlas. “Bolji je od one kokoši”, napisao nam je jedan čitatelj.

Većina vas, ipak, pobjedu Donalda Trumpa smatra boljim ishodom od pobjede Hillary Clinton.

 

 

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.