Autohtone – Hrvatske stranke prava

A-HSP: Uvest ćemo zakonsku obvezu dostojanstvenog odnosa prema Hrvatskom barjaku, grbu i himni

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava i prvi na listi za IX. Izbornu jedinicu Dražen Keleminec u predstavljanju programa naglasio je da će uvesti zakonsku obvezu dostojanstvenog odnosa prema Hrvatskom barjaku, grbu i himni.

U srijedu je u središnjici stranke Autohtona – Hrvatska stranka prava predstavila program za izbore : Miljenko Maljevac prvi na listi za VI. Izbornu jedinicu, Nikola Lukić drugi na listi za II. izbornu jedinicu , Boris Topolovec prvi na listi za III. izbornu jedinicu, Miroslav Straček prvi na listi za I. izbornu jedinicu , Vladimir Kinđerski prvi na listi za VII. izbornu jedinicu i Dražen Keleminec prvi na listi za IX. izbornu jedinicu.

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava i prvi na listi za IX. Izbornu jedinicu Dražen Keleminec u predstavljanju programa naglasio je da će uvesti zakonsku obvezu dostojanstvenog odnosa prema Hrvatskom barjaku, grbu i himni. Osobe koje rade protiv nacionalnih interesa bit će potjerane iz Hrvatske i izgubit će državljanstvo. Zabranit ćemo veličanje komunističkih simbola, nošenje komunističkih zastava sa petokrakom zvijezdom i veličanje zločinca Josipa Broza Tita. Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u, te uveli lustraciju za gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački Hrvatskog naroda.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.