Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

A-HSP U SRBU PREDAJE O DOMOVINSKOM RATU: ‘Ne bojimo se primjene sile Pupovca koju očekujemo svakog trena!’

Autor: T. P.

"Hrvatska stranka prava ne boji se primjene sile od strane Milorada Pupovca koje očekujemo ovog trenutka ili za nekoliko sati", ističu iz A-HSP-a.

Autohtona – Hrvatska stranka prava 8. je srpnja podigla kamp u Srbu te ondje namjeravaju ostati sve do 1. kolovoza, tijekom čega će svakoga dana održavati predavanja na temu Domovinskoga rata. Njihovo je okupljanje danas odlučila kontrolirati policija:, o čemu su se oglasili priopćenjem:

“U kamp Autohtone – Hrvatske stranke prava u Srbu došla je policija. Najavili su nam za današnji dan dolazak iz Ravnateljstva MUP-a.

Pošto znamo da Milorad Pupovac vrši strašne pritiske da Ministra unutrašnjih poslova i traži da nas uhite ovim putem zahtjevamo od policije se pridržava zakona o javnom okupljanu kao što ga i mi poštujemo..

Dana 25. 07. 1990. godine upravo sa srpskim mitingom u Srbu započelo je ponovno protjerivanje,  ubijanje i okupacija  Hrvata. Upravo u Srbu je zločinac Šešelj sa Raškovićem pozivao na ubijanja Hrvata i ostvarenja Velike Srbije.

>>> ISPRED ‘ČETNIČKOG’ SPOMENIKA BRANITELJI RASTVORILI ŠATOR: ‘Održat ćemo predavanja o Domovinskom ratu’

Upravo iz  tog razloga Autohtona – Hrvatska stranka prava ne boji se primjene sile od strane Milorada Pupovca koje očekujemo ovog trenutka ili za nekoliko sati.

Upravo iz tog razloga organizirali smo predavanja o Domovinskom ratu.

Ako se  dogodi  da policija prema nama primjeni silu, možemo reći da Milorad Pupovac vlada HRVATSKOM I VRŠI BEZAKONJE !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

Autor: T. P.

ZADNJE VIJESTI