Sakrij oglas
 Velièina slova klub hrvatskih povratnika iz iseljeništva i dnevno.hr vas pozivaju

Promocija knjige 'Djelovodnik šefova bosansko – hercegovačke Udbe 1970. – 1992.' u Europskom domu

  • Autor: dnevno.hr
  • Datum: srijeda, 05. lipnja 2013. u 10:12
Promocija će se održati u srijedu, 5. lipnja s početkom u 19 sati u dvorani Bruxelles Europskog doma, Jurišićeva 1 u Zagrebu.

Klub hrvatskih povratnika iz iseljeništva i Dnevno.hr pozivaju Vas na predstavljanje knjige 'Djelovodnik šefova bosansko – hercegovačke Udbe 1970. – 1992.'

Promocija će se održati u srijedu, 5. lipnja s početkom u 19 sati u dvorani Bruxelles Europskog doma, Jurišićeva 1 u Zagrebu.

Knjigu će predstaviti njezini priređivači Bože Vukušić i Vice Vukojević te povijesničari dr. sc. Zlatko Hasanbegović, dr. sc. Mirko Akmadža i dr. sc. Ivo Lučić.

Predstavljanje će voditi izvršna urednica portala Dnevno.hr Martina Bušić Kutija.

Nakon predstavljanja svi nazočni su pozvani na domjenak koji će biti pripremljen u susjednoj 'dvorani Zagreb'.


  • Autor: dnevno.hr
  • Photo: dnevno.hr
  • Datum: srijeda, 05. lipnja 2013. u 10:12
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Milijan Brkić: Josipović je tražio od HDZ-a da mu pomognemo srušiti Milanovića s vlasti

"Josipović nam je nudio da mu pomognemo srušiti Milanovića i postaviti za premijerku Vesnu Pusić. Bilo je to prije nekih godinu i pol dana i mi smo ga naravno odbili", naveo je glavni tajnik HDZ-a.

Hrvatska PREMIJER NAPRAVIO ŠTO NIKAD NIJE: Milanović zagrlio bakicu i planira potući HDZ novim trikovima!

Fotografija s bakicom je jedini primjer takve vrste bliskosti premijera sa stanovnicima zemlje koju vodi, pa nije čudo da ju je iskoristio.

Hrvatska ŽENA KOJA UCJENJUJE MILANOVIĆA I CIJELU NACIJU: Skoro su se potukli, on bez nje ne smije ništa! Zadnjim uvjetom stisla ga je do kraja

Što god Milanović poželi, ona i njezina stranka moraju promisliti. Ponaša se kao da je ona premijerka, a u skladu s time ona je ta koja će odlučiti hoće li doći do prijevremenih izbora.

Hrvatska KARAMARKO 'OPLEO' PO SVIMA: Komšić ne razumije, Milanović pegla imidž, Matić treba dati ostavku!

Na upit da komentira osvrte Željka Komšića na njegove izjave o BiH, Karamarko je kazao da mu se čini da se Komšić uključio u predizbornu kampanju u Hrvatskoj.

Izdvojeno
Najčitanije