Sakrij oglas
 Veličina slova klub hrvatskih povratnika iz iseljeništva i dnevno.hr vas pozivaju

Promocija knjige 'Djelovodnik šefova bosansko – hercegovačke Udbe 1970. – 1992.' u Europskom domu

  • Autor: dnevno.hr
  • Datum: srijeda, 05. lipnja 2013. u 10:12
Promocija će se održati u srijedu, 5. lipnja s početkom u 19 sati u dvorani Bruxelles Europskog doma, Jurišićeva 1 u Zagrebu.

Klub hrvatskih povratnika iz iseljeništva i Dnevno.hr pozivaju Vas na predstavljanje knjige 'Djelovodnik šefova bosansko – hercegovačke Udbe 1970. – 1992.'

Promocija će se održati u srijedu, 5. lipnja s početkom u 19 sati u dvorani Bruxelles Europskog doma, Jurišićeva 1 u Zagrebu.

Knjigu će predstaviti njezini priređivači Bože Vukušić i Vice Vukojević te povijesničari dr. sc. Zlatko Hasanbegović, dr. sc. Mirko Akmadža i dr. sc. Ivo Lučić.

Predstavljanje će voditi izvršna urednica portala Dnevno.hr Martina Bušić Kutija.

Nakon predstavljanja svi nazočni su pozvani na domjenak koji će biti pripremljen u susjednoj 'dvorani Zagreb'.


  • Autor: dnevno.hr
  • Photo: dnevno.hr
  • Datum: srijeda, 05. lipnja 2013. u 10:12
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Poznati SDP-ovac brutalno izvrijeđao hrvatske branitelje: 'Trebalo ih je izpendrčiti bez pardona, preko hrvatstva stječu materijalnu korist'(FOTO)

Sve je više SDP-ovaca koji na svojim profilima na društvenim mrežama iznose razna mišljenja, zaboravljajući pri tome da kao političari moraju voditi računa o tome kako komuniciraju.

Hrvatska Vlasnik konja se opravdava, Hrvatska u šoku: 'Konji padaju zbog lošeg terena, a ne umora!'

Mladići koji su objavili fotografije radili su za njega nekoliko dana. Objavom spornih fotografija navodno su mu se htjeli osvetiti zbog otkaza.

Hrvatska PODIJELJENI STAVOVI: Predsjednički kandidati o eutanaziji i slučaju Gregurić

Predsjednički su kandidati podijeljenih stavova o konkretnom slučaju, no svi su svjesni da je eutanazija složno pitanje koje se itekako tiče morala.

Hrvatska MALA OPĆINA ZA VELIKE MULJAŽE: Kad komunalni redar ode, kumovi kolo vode?!

Naime, ako je zbilja istina da je redar bio bolestan i da nije mogao biti na licu mjesta, zašto jednostavno nije provjerio teren nakon što se opravio? Umjesto toga, on je vjerovatno bez puno razmišlja

Izdvojeno
Najčitanije