Sakrij oglas
 Veličina slova PROŠETAJTE S OBITELJI ŽNJANOM

Urbana desnica poziva na akciju: Ispraznimo splitske ulice, neka homoseksualci paradiraju sami!

  • Autor: D.G.
  • Datum: utorak, 04. lipnja 2013. u 16:26
Napravimo jedan mali praznik obitelji tog dana na drugom kraju grada. Izbjegavajte Marmontovu, Rivu i Đardin u subotu. Neka paradiraju sami sebi. Želimo im ugodnu zabavu kroz prazne ulice Splita - objavila je Udruga Urbana Desnica iz Splita u priopčenju nazvanom Poziv na akciju, Prazan grad 2013.

- Ovu subotu, 08. lipnja 2013., dok se centrom grada budu šetale parade LGTB osoba, te mnogobrojni licemjerni političari, prošetajte taj dan sa svojom djecom Žnjanom. Neka Žnjan taj dan bude prepun splitskih obitelji. Napravimo jedan mali praznik obitelji tog dana na drugom kraju grada. Izbjegavajte Marmontovu, Rivu i Đardin u subotu. Neka paradiraju sami sebi. Želimo im ugodnu zabavu kroz prazne ulice Splita - objavila je Udruga Urbana Desnica iz Splita u priopčenju nazvanom Poziv na akciju, Prazan grad 2013.

Tvrde kako će se i ove godine pokušat građanima i građankama Splita prodati i progurati gay paradu u prvi plan.

- Pozivamo sve vas da ne padate na ničije spinove, nego ignorirajte dobro smišljene teme koje žele provlačiti kroz naše medije danima, tjednima, pa čak i mjesecima prije i nakon parade, ukoliko odlučite neprikladno reagirati. Ispraznimo centar grada za vrijeme parade, kao i prošle godine. Ovim putem još jednom pružamo podršku paradama hrvatskih radnika i nezaposlenima. Njima je podrška trenutno potrebnija, a političari naravno takve parade svojim prisustvom neće podržati - ističu u Urbanoj desnici.

Pozivaju građane da akciju Prazan grad podrže i na Facebooku.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 04. lipnja 2013. u 16:26
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Sanja Mikleušević na jutarnjem kolegiju HRT-a: Iskoristimo slučaj Šuice kao napad na Karamarka i HDZ!

Inače, u podnevnim vijestima za koju minutu udarna tema će također biti dubrovački slučaj kojeg će se iskoristiti kao napad na Karamarka i HDZ. Donosimo izvještaj priloga koji će biti objavljen u pod

Hrvatska Potražite najbližu lokaciju na kojoj možete dati svoj potpis za referendum!

Na gornjoj interaktivnoj karti nalaze se točne lokacije na kojima se prikupljaju potpisi. Upisom adrese u pretraživač dobit ćete najbliže mjesto i vrijeme u kojemu možete potpisati inicijativu udruge

Hrvatska Milanović razgovarao sa izvršnim direktorom Oraclea

Ministri Vedran Mornar i Siniša Varga bili su među dijelom hrvatskog izaslanstva koje je posjetilo Oracle.

Hrvatska Branimir Glavaš zbog tužbe protiv Vrkića u četvrtak na osječkom sudu!

Radi se o privremenom izručenju radi prisustvovanja na ročištu i povratku u mostarski zatvor odmah nakon toga.

Izdvojeno
Najčitanije