Sakrij oglas
 Veličina slova PROŠETAJTE S OBITELJI ŽNJANOM

Urbana desnica poziva na akciju: Ispraznimo splitske ulice, neka homoseksualci paradiraju sami!

  • Autor: D.G.
  • Datum: utorak, 04. lipnja 2013. u 16:26
Napravimo jedan mali praznik obitelji tog dana na drugom kraju grada. Izbjegavajte Marmontovu, Rivu i Đardin u subotu. Neka paradiraju sami sebi. Želimo im ugodnu zabavu kroz prazne ulice Splita - objavila je Udruga Urbana Desnica iz Splita u priopčenju nazvanom Poziv na akciju, Prazan grad 2013.

- Ovu subotu, 08. lipnja 2013., dok se centrom grada budu šetale parade LGTB osoba, te mnogobrojni licemjerni političari, prošetajte taj dan sa svojom djecom Žnjanom. Neka Žnjan taj dan bude prepun splitskih obitelji. Napravimo jedan mali praznik obitelji tog dana na drugom kraju grada. Izbjegavajte Marmontovu, Rivu i Đardin u subotu. Neka paradiraju sami sebi. Želimo im ugodnu zabavu kroz prazne ulice Splita - objavila je Udruga Urbana Desnica iz Splita u priopčenju nazvanom Poziv na akciju, Prazan grad 2013.

Tvrde kako će se i ove godine pokušat građanima i građankama Splita prodati i progurati gay paradu u prvi plan.

- Pozivamo sve vas da ne padate na ničije spinove, nego ignorirajte dobro smišljene teme koje žele provlačiti kroz naše medije danima, tjednima, pa čak i mjesecima prije i nakon parade, ukoliko odlučite neprikladno reagirati. Ispraznimo centar grada za vrijeme parade, kao i prošle godine. Ovim putem još jednom pružamo podršku paradama hrvatskih radnika i nezaposlenima. Njima je podrška trenutno potrebnija, a političari naravno takve parade svojim prisustvom neće podržati - ističu u Urbanoj desnici.

Pozivaju građane da akciju Prazan grad podrže i na Facebooku.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 04. lipnja 2013. u 16:26
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Premijer federacije BIH: "Hrvati su banda". Ministarstvo vanjskih poslova RH: Nemamo komentara

Pitali smo još u ponedjeljak MVEP ima li što za reći povodom izjava premijera federacije BIH Nermina Nikšića, koji je Hrvate u BIH proglasio banditima. Odgovora nema do danas.

Hrvatska PAD 'DOBROG VOJNIKA': 'Branitelji koji su dali podršku Josipu Klemmu, dali su podršku kriminalcu Radovanu Štetiću!'

"Zar ne gledaju medije? Ne znaju tko je Štetić? Pa, svi znaju da je Klemm preko njega "prao lovu", a sad kad je sve procurilo u javnost, poziva se na Domovinski rat i braniteljstvo", kazuje rezignira

Hrvatska Mustaču određen istražni zatvor; U pripremi novi uhidbeni nalozi iz Njemačke?

Podizanje optužnice očekuje se na ljeto, a početak suđenja na jesen. Do suđenja će ostati u istražnom zatvoru.

Hrvatska Mali hrvatski anđeli Andrijana, Dalibor, Marinko, Ivan i Marko ne zanimaju Frljića! Njega zanima samo Aleksandra Zec!

Za ljude poput Frljića nijedna hrvatska žrtva nema ime. Za ljude poput njega ne postoje hrvatska djeca. On je majstor estradizacije mržnje prema Hrvatskoj i svemu hrvatskom s plaćom iz hrvatskog držav

Izdvojeno
Najčitanije