Sakrij oglas
 Veličina slova RAVNATELJICA NADA ČAVLOVIĆ-SMILJANEC JEDINA 'ČISTA'?

Skandal: Linić smijenio vrh Porezne uprave zbog sumnje da su zloporabili ovlasti

  • Autor: D.G.
  • Datum: utorak, 28. svibnja 2013. u 15:15
Smijenjeni su zamjenik ravnateljice Zlatko Fabijančić, pomoćnica ravnateljice za strategiju i razvoj Anđa Redžić, pomoćnik ravnateljice za opće, pravne i računovodstvene poslove Željko Glavaš, pomoćnica ravnateljice za igre na sreću i lokalne poreze Anđela Toth Sesar, pomoćnik ravnateljice za ovršni postupak Miljenko Krželj, pomoćnik ravnateljice za nadzor Damir Živković, pročelnik Područnog ureda Zagreb Marko Buljan, voditelj Službe za otkrivanje porezno kaznenih djela Karlo Orešković te voditelj Službe za javnu nabavu Antun Hopfinger.

Ministar financija Slavko Linić smijenio je rukovodeće službenike Porezne uprave zbog sumnje da su zloporabili svoje ovlasti pri obavljanju povjerenih im poslova tijekom 2012. godine.
Smijenjeni su zamjenik ravnateljice Zlatko Fabijančić, pomoćnica ravnateljice za strategiju i razvoj Anđa Redžić, pomoćnik ravnateljice za opće, pravne i računovodstvene poslove Željko Glavaš, pomoćnica ravnateljice za igre na sreću i lokalne poreze Anđela Toth Sesar, pomoćnik ravnateljice za ovršni postupak Miljenko Krželj, pomoćnik ravnateljice za nadzor Damir Živković, pročelnik Područnog ureda Zagreb Marko Buljan, voditelj Službe za otkrivanje porezno kaznenih djela Karlo Orešković te voditelj Službe za javnu nabavu Antun Hopfinger, stoji u priopćenju Ministarstva financija.

Spomenuti službenici privremeno su premješteni na vrijeme dok postoji sumnja na zlouporabu položaja i ovlasti ili dok se ne pokrene odgovarajući postupak, a najduže do 1. siječnja 2014. Za to vrijeme zadržavaju plaću i ostala materijalna prava radnog mjesta s kojega se privremeno premještaju.

- Želimo još jednom naglasiti da u slučaju postojanja sumnje na zlouporabu položaja i ovlasti nema 'nedodirljivih' - zaključuje se u priopćenju Ministarstva.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 28. svibnja 2013. u 15:15
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Policija pokušava spriječiti pravaške prosvjede u Srbu!

"Tamo su svećenici pečeni na ražnju, a danas hrvatska policija pokušava spriječiti naše prosvjede" smatraju pravaši.

Hrvatska Ovo je popis svih tvrtki koje je uništio novi Vrdoljakov pomoćnik

Svaki letimičan pogled na cijelu paletu neuspješnih tvrtki koje je iza sebe Radoš ostavio jasno govori kakvog je čovjeka hrvatska Vlada dovela da pomogne hrvatskom gospodarstvu. Tvrtke kojima je bio n

Hrvatska 'Vesna Pusić je najgora ministrica u povijesti! Vodi antihrvatsku politiku'

Babić je istaknuo kako je već sada potrebno poduzeti sve moguće demokratske inicijative za sprečavanje odlaska Pusić na bilo koju visoku dužnost u važnim multilateralnim međunarodnim organizacijama, u

Hrvatska Tvrdoglava Pusić po svom: Boji se Putina, ne mari za Europsku uniju!

Vesna Pusić i dalje sramoti Hrvatsku. Odbija uvesti sankcije Rusima, bori se za Srbiju, ne mari za žrtve silovanja

Izdvojeno
Najčitanije