Sakrij oglas
 Veličina slova RAVNATELJICA NADA ČAVLOVIĆ-SMILJANEC JEDINA 'ČISTA'?

Skandal: Linić smijenio vrh Porezne uprave zbog sumnje da su zloporabili ovlasti

  • Autor: D.G.
  • Datum: utorak, 28. svibnja 2013. u 15:15
Smijenjeni su zamjenik ravnateljice Zlatko Fabijančić, pomoćnica ravnateljice za strategiju i razvoj Anđa Redžić, pomoćnik ravnateljice za opće, pravne i računovodstvene poslove Željko Glavaš, pomoćnica ravnateljice za igre na sreću i lokalne poreze Anđela Toth Sesar, pomoćnik ravnateljice za ovršni postupak Miljenko Krželj, pomoćnik ravnateljice za nadzor Damir Živković, pročelnik Područnog ureda Zagreb Marko Buljan, voditelj Službe za otkrivanje porezno kaznenih djela Karlo Orešković te voditelj Službe za javnu nabavu Antun Hopfinger.

Ministar financija Slavko Linić smijenio je rukovodeće službenike Porezne uprave zbog sumnje da su zloporabili svoje ovlasti pri obavljanju povjerenih im poslova tijekom 2012. godine.
Smijenjeni su zamjenik ravnateljice Zlatko Fabijančić, pomoćnica ravnateljice za strategiju i razvoj Anđa Redžić, pomoćnik ravnateljice za opće, pravne i računovodstvene poslove Željko Glavaš, pomoćnica ravnateljice za igre na sreću i lokalne poreze Anđela Toth Sesar, pomoćnik ravnateljice za ovršni postupak Miljenko Krželj, pomoćnik ravnateljice za nadzor Damir Živković, pročelnik Područnog ureda Zagreb Marko Buljan, voditelj Službe za otkrivanje porezno kaznenih djela Karlo Orešković te voditelj Službe za javnu nabavu Antun Hopfinger, stoji u priopćenju Ministarstva financija.

Spomenuti službenici privremeno su premješteni na vrijeme dok postoji sumnja na zlouporabu položaja i ovlasti ili dok se ne pokrene odgovarajući postupak, a najduže do 1. siječnja 2014. Za to vrijeme zadržavaju plaću i ostala materijalna prava radnog mjesta s kojega se privremeno premještaju.

- Želimo još jednom naglasiti da u slučaju postojanja sumnje na zlouporabu položaja i ovlasti nema 'nedodirljivih' - zaključuje se u priopćenju Ministarstva.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 28. svibnja 2013. u 15:15
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Zašto bi za HDZ bilo dobro da Kolinda izgubi izbore?!

Kolindin poraz na predsjedničkim izborima, ma koliko to apsurdno zvučalo, dobro bi došao stranci da se proventilira i očisti ostataka koruptivnih elemenata, što sve više shvaćaju i u samom stranačkom

Hrvatska TAJNI POPIS: Ovo su poznati SDP-ovci koji u strogoj tajnosti rade Milanoviću 'o glavi'

Slavko Linić najavio je ozbiljan politički obračun s premijerom Milanovićem, govoreći o svojem ostanku u politici.

Hrvatska Stroga profesorica Josipović ruši studente, druži se s Bagom i bira poklone: Čime se bave partneri ostalih predsjedničkih kandidata?

Životni, ali i bračni partneri predsjedničkih kandidata čini se žive u sjeni, ali nekima od njih to i odgovara.

Hrvatska Josipović poručio: Birajte mene već u prvom krugu, ako ne želite Hrvatsku koja priča o Kevinim jamama

Prvo sučeljavanje predsjedničkih kandidata Josipovića, Kujundžića, Grabar Kitarović i Sinčića.

Izdvojeno
Najčitanije