Sakrij oglas
 Veličina slova kontrola naoružanja

NATO-va konferencija o oružju za masovno uništenje održat će se u Splitu

  • Autor: Z.S.
  • Datum: subota, 04. svibnja 2013. u 13:29
Osim dužnosnika NATO-a sudjelovati će i predstavnici UN-a, EU, OESS-a I drugi organizacija.

U Splitu se 6. i 7. svibnja 2013. održava Godišnja konferencija NATO-a o sprečavanju širenja oružja za masovno uništenje i kontrolu naoružanja, javljaju iz Ureda predsjednika Vlade.

Osim dužnosnika NATO-a sudjelovati će i predstavnici UN-a, EU, OESS-a I drugi organizacija. Konferenciju će otvoriti zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović i pomoćnik glavnog tajnika NATO-a, Gábor Iklódy.


  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: subota, 04. svibnja 2013. u 13:29
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Milanović o nasipima: Neki se nisu sagradili ni u dvadeset godina, a neki su se gradili pa su se raspali za dvije godine (FOTO)

"Sad se počelo raditi, ljudima gradimo nasipe i to je konkretna pomoć", rekao je premijer.

Hrvatska Opasnost za 350 000 ljudi: U Kaštelanskom zaljevu s radom počinje spalionica otpada čiji je nusprodukt, koji će odlaziti u atmosferu, najotrovnija mala molekula na Zemlji!

Međunarodna kompanija "Cemex" u kaštelanskom bazenu, u kojemu živi 350 tisuća ljudi, uskoro pokreće golemu spalionicu opasnog otpada koji će brodovima stizati iz svih dijelova Europe. Riječ je o tehno

Hrvatska LOŠO: 'Istina je, Putin podupire pripajanje Republike Srpske Srbiji!'

"Hrvatska bi sada mogla zaigrati ozbiljnu igru i ona na eventualna zbivanja oko odcjepljenja RS-a ne bi ostala imuna. Mi smo stanovnici zemlje pobjednice, države koja ima pobjedničku vojsku i na koju

Hrvatska Nakon obilnih kiša, Hrvatskoj opet slijede pljuskovi s grmljavinom

Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, na Jadranu od 15 do 20, a najviša dnevna uglavnom od 18 do 23 na kopnu te od 24 do 27°C na Jadranu.

Izdvojeno
Najčitanije