Sakrij oglas
 Velièina slova kontrola naoružanja

NATO-va konferencija o oružju za masovno uništenje održat će se u Splitu

  • Autor: Z.S.
  • Datum: subota, 04. svibnja 2013. u 13:29
Osim dužnosnika NATO-a sudjelovati će i predstavnici UN-a, EU, OESS-a I drugi organizacija.

U Splitu se 6. i 7. svibnja 2013. održava Godišnja konferencija NATO-a o sprečavanju širenja oružja za masovno uništenje i kontrolu naoružanja, javljaju iz Ureda predsjednika Vlade.

Osim dužnosnika NATO-a sudjelovati će i predstavnici UN-a, EU, OESS-a I drugi organizacija. Konferenciju će otvoriti zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović i pomoćnik glavnog tajnika NATO-a, Gábor Iklódy.


  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: subota, 04. svibnja 2013. u 13:29
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Jelena Veljača zabranila bi domoljublje i hrvatski nacionalizam: Zar ljubav prema Hrvatskoj manje vrijedi od njene ljubavi prema frajerima?

Glumica Jelena Veljača u svojoj kolumni objasnila je zašto se boji nacionalizma i hrvatskog domoljublja.

Hrvatska Pločani danas izlaze na referendum - Hoće li se graditi termoelektrana na ugljen?

Protiv termoelektrane se svojedobno na jednoj od skupština izjasnila i Županija dubrovačko-neretvanska, a protiv tog projekta na dva prosvjeda izašlo je više tisuća ljudi.

Hrvatska ZA UDBAŠE UVIJEK IMA POSLA: 'Hvatač Ante Gotovine' iz Josipovićevih odaja, Saša Perković pronašao novo radno mjesto!

Saša Perković osigurao je poziciju, posao za sebe pronašao je čini se u SOA-i. A od tamo će opet vladati sigurnošću građana Hrvatske.

Hrvatska Ovo vam nitko nije objasnio! Evo kako napisati žalbu na kaznu za prometni prekršaj

Vaša je stvar što ćete navesti kao prigovore: svoju tešku materijalnu situaciju, pogrešnu procjenu policijskih službenika ili dosadašnja nekažnjavanja, opravdanu žurbu ili nešto sasvim drugo.

Izdvojeno
Najčitanije