Sakrij oglas
 Veličina slova GRAĐANSKI NEPOSLUH

Occupy Croatia poziva građane: Na glasački listić za EU parlament dopišite NITKO i delegitimirajte izbore

  • Autor: D.G.
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Nevažećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima, navode u pokretu Occupy Croatia.

- Obavezno treba izaći na izbore! Na listić dopisati NITKO, i zaokružiti!Ovom akcijom s velikim brojem nevažećih listića postižemo da se delegitimiraju ovi izbori.Ne izlaskom na izbore, odnosno ne glasanjem, ne postiže se ništa - objavili su na svom facebook profilu pripadnici pokreta Occupy Croatia..

- Kako su ovo izbori za EU parlament ovom akcijom ujedno želimo porućiti hrvatskim vlastima i EU da se protivimo ulasku Hrvatske u EU. Ne važećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima. Akcija će polučiti uspjeh tek nakon provedenih izbora, jer zbog velikog broja nevažećih glasačkih listića i pritiska naroda nakon izbora, vlast će se osjećati nesigurnom, te će biti prisiljena napraviti pozitivne promjene ili raspisati prijevremene izbore. Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Akcijom prema promjeni političkog sustava (parlamentarna diktatura) i uspostavi direktne demokracije - poziva Occupy Croatia.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Damir Grund
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Vodeni val prijeti Gunji i Rajevu Selu?

Vjeruju da će Posavina ostati sigurna jer se planira ispuštanje Save u Lonjsko polje.

Hrvatska Ministar Varga potvrdio prijetnje zbog revizije javne nabave

"Prijetnje ministru koje se odnose na obavljanje poslova iz njegova djelokruga, dolaze iz kriminalnih krugova i morale bi uznemiriti javnost i mobilizirati državne institucije", navode u HUBOL-u

Hrvatska Vidite li nešto čudno na ovoj hvarskoj stijeni? Pogledajte bolje! (FOTO)

Da je snaga prirode izrazito velika i ponekad neobjašnjiva, već je svima jasno. Isto je tako i s njezinom ljepotom. Ipak, uvijek nas iznova uspije iznenaditi. Tako se na Hvaru igrom prirode stijena ob

Izdvojeno
Najčitanije