Sakrij oglas
 Velièina slova GRAĐANSKI NEPOSLUH

Occupy Croatia poziva građane: Na glasački listić za EU parlament dopišite NITKO i delegitimirajte izbore

  • Autor: D.G.
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Nevažećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima, navode u pokretu Occupy Croatia.

- Obavezno treba izaći na izbore! Na listić dopisati NITKO, i zaokružiti!Ovom akcijom s velikim brojem nevažećih listića postižemo da se delegitimiraju ovi izbori.Ne izlaskom na izbore, odnosno ne glasanjem, ne postiže se ništa - objavili su na svom facebook profilu pripadnici pokreta Occupy Croatia..

- Kako su ovo izbori za EU parlament ovom akcijom ujedno želimo porućiti hrvatskim vlastima i EU da se protivimo ulasku Hrvatske u EU. Ne važećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima. Akcija će polučiti uspjeh tek nakon provedenih izbora, jer zbog velikog broja nevažećih glasačkih listića i pritiska naroda nakon izbora, vlast će se osjećati nesigurnom, te će biti prisiljena napraviti pozitivne promjene ili raspisati prijevremene izbore. Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Akcijom prema promjeni političkog sustava (parlamentarna diktatura) i uspostavi direktne demokracije - poziva Occupy Croatia.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Damir Grund
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska HDSSB pokreće postupak smjenjivanja Ante Đapića

Smatra kako je konferencija za novinare HDZ-a, na kojoj su objavili svoju odluku, "igrokaz u dogovoru s SDP-om i HNS-om" te da potvrđuje da je koalicija SDP-a i HDZ-a u Osijeku iznimno čvrsta.

Hrvatska ZADNJA JOSIPOVIĆEVA IZDAJA: Odlikovao Perkovića, Vrabec Mojzeš, 'intimnu prijateljicu' te ženu koja mu je organizirala tulume i peglala imidž

Za bivšim predsjednikom Josipovićem, vuku se poneki repovi pa se valja zapitati jesu li imena ljudi koje je imenovao opravdana te koje su njihove zasluge.

Izdvojeno
Najčitanije