Sakrij oglas
 Veličina slova GRAĐANSKI NEPOSLUH

Occupy Croatia poziva građane: Na glasački listić za EU parlament dopišite NITKO i delegitimirajte izbore

  • Autor: D.G.
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Nevažećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima, navode u pokretu Occupy Croatia.

- Obavezno treba izaći na izbore! Na listić dopisati NITKO, i zaokružiti!Ovom akcijom s velikim brojem nevažećih listića postižemo da se delegitimiraju ovi izbori.Ne izlaskom na izbore, odnosno ne glasanjem, ne postiže se ništa - objavili su na svom facebook profilu pripadnici pokreta Occupy Croatia..

- Kako su ovo izbori za EU parlament ovom akcijom ujedno želimo porućiti hrvatskim vlastima i EU da se protivimo ulasku Hrvatske u EU. Ne važećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima. Akcija će polučiti uspjeh tek nakon provedenih izbora, jer zbog velikog broja nevažećih glasačkih listića i pritiska naroda nakon izbora, vlast će se osjećati nesigurnom, te će biti prisiljena napraviti pozitivne promjene ili raspisati prijevremene izbore. Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Akcijom prema promjeni političkog sustava (parlamentarna diktatura) i uspostavi direktne demokracije - poziva Occupy Croatia.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Damir Grund
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Predsjednik Sabora Josip Leko odrastao u franjevačkom samostanu na Širokom Brijegu

Sudeći prema iskazima Jure Galića, tadašnjeg partijskog sekretara Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu, objavljenom u njegovim memoarskim sjećanjima, Petar Leko je u vrijeme rata djelovao kao

Hrvatska Policija u Savi traži majku dvoje djece oboljelu od raka?

Uz poruku djeci: "Oprostite, ali ja više ne mogu..." na Facebooku je objavila i status s pjesmom Balaševića: "Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine".

Hrvatska Ministre ispunjavamo vam želju: Evo kako izgledaju životopisi ministara - najbogatija Pusićka, Bauk i Opačić bez radnog staža

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić opravdavajući (ne)rad članova svoje Vlade pozvao je javnost da zaviri u životopise njihovih ministara. Rečeno učinjeno!

Hrvatska Ravnatelju KBC-a Rijeka nitko ništa ne može jer je Linićev političko-lijevi transvestit! Na jedna vrata 'potrošio' 200 tisuća naših kuna!

Tko je taj nedodirljivi i nezamjenivi Dr. Haller? Istina je da koketira s lijevom opcijom preko prijatelja Obersnela i Linića, ali isto tako i s vrhuškom HDZ-a! Ministru Milinoviću, Sanaderovom čovjek

Izdvojeno
Najčitanije