Sakrij oglas
 Veličina slova GRAĐANSKI NEPOSLUH

Occupy Croatia poziva građane: Na glasački listić za EU parlament dopišite NITKO i delegitimirajte izbore

  • Autor: D.G.
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Nevažećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima, navode u pokretu Occupy Croatia.

- Obavezno treba izaći na izbore! Na listić dopisati NITKO, i zaokružiti!Ovom akcijom s velikim brojem nevažećih listića postižemo da se delegitimiraju ovi izbori.Ne izlaskom na izbore, odnosno ne glasanjem, ne postiže se ništa - objavili su na svom facebook profilu pripadnici pokreta Occupy Croatia..

- Kako su ovo izbori za EU parlament ovom akcijom ujedno želimo porućiti hrvatskim vlastima i EU da se protivimo ulasku Hrvatske u EU. Ne važećim glasačkim listićima želimo prisiliti vlast da ih provede prema drukčijim pravilima i u drukčijim uvjetima. Akcija će polučiti uspjeh tek nakon provedenih izbora, jer zbog velikog broja nevažećih glasačkih listića i pritiska naroda nakon izbora, vlast će se osjećati nesigurnom, te će biti prisiljena napraviti pozitivne promjene ili raspisati prijevremene izbore. Akcijom se želi delegitimirati cijeli politički sustav. Akcijom prema promjeni političkog sustava (parlamentarna diktatura) i uspostavi direktne demokracije - poziva Occupy Croatia.


  • Autor: D.G.
  • Photo: Damir Grund
  • Datum: petak, 22. ožujka 2013. u 09:16
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Veliki uspjeh hrvatskih liječnika: Dječak s tumorom opet će hodati!

Operacija je koštala 25 tisuća eura, a izvedena je uz financijsku pomoć HZZO-a.

Hrvatska Zanima vas kakav će biti kolovoz: Hoće li biti manje kišovit od srpnja?

Riječ ''nestabilno'' u prognozama za unutrašnjost i dalje će biti često u upotrebi, posebice u sljedećem tjednu.

Hrvatska GRAĐANI, OPREZ: Lažno se predstavljaju i prodaju medicinska pomagala

Jučerašnji slučaj iz Vinkovaca u kojemu je ženi prodan tlakomjer uz tvrdnju da je jedna među odabranim pacijentima prema preporuci njezine obiteljske doktorice, pokazuje da prevaranti ne odustaju od p

Hrvatska Vladimir Paar otkriva što se događa s klimom: Aktivnost Sunca dramatično se smanjila!

Dramatično smanjenje aktivnosti Sunca koje je zabilježeno u posljednje vrijeme dovodi do oblačnosti, a ta oblačnost dovodi do oborina i na koncu do smanjenja temperature.

Izdvojeno
Najčitanije