Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Poruka ministra Bauka: Bolje da su ploče neoštećene jer će ih biti lakše postaviti

Kazao je kako su ploče na oba pisma (latiničnom i ćiriličnom) u skladu sa zakonom i bit će ponovno postavljene.

Hrvatska Razbijena i posljednja ćirilična ploča u Vukovaru! Evo tko je hrabra žena koja je stavila točku na -i-

Ploča na vukovarskoj policijskoj postaji jutros je već bila oštećena nakon čega su je zamijenili, a oko 19 sati jedna je žena i tu novu ploču uspjela razbiti.

Hrvatska Josipović: Podržavam borbu protiv IS-a, ali Hrvatska neće sudjelovati u njoj

"Mi kao što sam rekao ne sudjelujemo i nećemo vojno sudjelovati, ali podržavamo i tu smo u političkom smislu", kazao je Josipović

Hrvatska Referendum o izbornom sustavu - što se točno traži?

Stvar je zapravo vrlo jednostavna: ako ste zadovoljni ovakvim "narodnim zastupnicima" i političkom scenom - nemojte potpisati. Ako niste, potpišite.

Izdvojeno
Najčitanije