Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Hrvatska će se zabijeliti! Stižu prve pahulje!

U petak, ako i vikend očekuje se oblačno vrijeme, ponegdje s kišom.

Hrvatska Gavrilovićev odvjetnik najavio žalbu protiv USKOK-a

Austrijskog državljanina Georga Gavrilovića Uskok sumnjiči za zlouporabu položaja i ovlasti i poticanje na te nezakonitosti po odredbama Zakona o nezastarijevanju kaznenih djela ratnog profiterstva i

Hrvatska U utrci za Pantovčak nisu samo tri kandidata: Znate li tko će se još kandidirati? (FOTO)

No, znate li da su u utrku za predsjedničku fotelju krenuli i novinarka, poznata zviždačica, duhovni iscjelitelj, Tuđmanov savjetnik..?

Hrvatska Jugoslavenstvo je neizlječiva bolest

Jugoslavenska zaraza, dakle, počinje stvaranjem Kraljevine SHS pod dinastijom Karađorđevića, koja nastaje kao masonska ideja južnoslavenstva. I nažalost u Hrvatskoj traje sve do danas.

Izdvojeno
Najčitanije