Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska 'Zabranjeni transparent' osvanuo i u Dubrovniku (FOTO)

Transparent je do sada podignut u Kninu, Splitu, Zagrebu, Vukovaru, a sada i u Dubrovniku.

Hrvatska Branitelj danima prosvjeduje ispred Grada Opatije - ne žele mu pomoći: Bez prava na gradski stan?

Predstavnici Grada obećali su mu da će njegov slučaj proučiti i uzeti u obzir te vidjeti mogu li mu pomoći, no ništa se ne događa.

Hrvatska Još jedan biser prometne signalizacija hrvatskih cesta - zebra! (FOTO)

Na križanju kolnika Ulice Matije Gupca i pješačke staze Ulice sibinjskih žrtava umjesto uobičajenih "zebrastih" bijelih linija na asfaltu je nacrtana dosad neviđena ilustracija prave zebre.

Hrvatska HURS: Ne smije se dirati u pravo građana da svoj potpis daju na javnom mjestu!

HURS podržava prijedlog da se rok za prikupljanje potpisa produlji na 60 dana, a drži i da treba jasno regulirati broj potpisa birača potrebnih za raspisivanje referenduma koji ne bi smio premašivati

Izdvojeno
Najčitanije