Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska SKANDAL BEZ PRESEDANA: Hrvatska bi za Perkovićevu obranu plaćala više nego za Gotovinu

"To bi bio ogroman i veći trošak nego suđenje u Haagu. Ja sam godinu dana radio u Haagu mi smo bili limitirani u specifikaciji troškova, a ovo bi mogli biti enormni troškovi jer i tarifa njemačkih odv

Hrvatska Na ovim se mjestima ne želite naći po današnjoj vrućini (FOTO)

Srce je sezone, gužve su na naplatnim postajama i lukama.

Hrvatska Šukeru kocka došla glave, dužan je kao Grčka a pred Severinom glumi milijardera!

Tobožnja veza Severine Vučković i Davora Šukera trebala je poslužiti samo kako bi se još više ljubomornim učinio njezin bivši suprug - Milan Popović, s kojim ima sina Aleksandra Sašu. Upravo kroz tu p

Hrvatska Ikea svoja vrata u Hrvatskoj otvara 21. kolovoza u 10 sati!

''Odradili smo zahtjevan posao u proteklom razdoblju i u finalnoj smo fazi dobivanja dozvola za objekt te uređivanja okoliša'', kazao je direktor Ikee za Hrvatsku.

Izdvojeno
Najčitanije