Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Evo kako je izgledao 'chat' Milanovića i ministara! Varga mahao, Mornar slikao, Milanović bio zbunjen... (VIDEO)

Najprije se na ekranu pojavio Milanovićev glasnogovornik Nikola Jelić koji je s Lalovcem prokometirao vrijeme. "Danas je kod nas bilo prilično lijepo, baš kao u sjevernoj Kaliforniji", rekao je Lalova

Hrvatska Cvitan zabrinut: Napori u pojedinim državnim odvjetništvima dosegli su razinu neljudskosti

Cvitan je kazao kako ga brine što je broj prijava protiv nepoznatih počinitelja, koji je lani po prvi puta pretekao broj prijava protiv poznatih počinitelja.

Hrvatska Čuljak o isključenju Šuice iz HDZ-a: 'Ni govora, to je greška u komunikaciji koju će razriješiti Milijan Brkić'

"Da bi se stegovni postupak protiv visokog stranačkog dužnosnika pokrenuo lokalna bi tijela najprije trebala poslati svoj zahtjev, a suglasnost za to bi trebali dati stranačko Predsjedništvo i predsje

Izdvojeno
Najčitanije