Sakrij oglas
 Velièina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Protiv priziva savjesti i Ustava: 'Liječnike koji odbijaju pobačaj izbaciti iz javnog zdravstva'

U Hrvatskoj se pojavila medijski snažno poduprta inicijativa za "reguliranje prava na priziv savjesti". U svjetlu te inicijative koja traži otkaz za liječnike koji se pozivaju na prigovor savjesti, mo

Hrvatska SVI KARAMARKOVI SKRIVENI ADUTI: Samo uz pomoć ovih ljudi predsjednik HDZ-a može zavladati Hrvatskom!

HDZ-ov koalicijski potencijal veoma je nezgodan. Ipak, postoje još neki igrači na tržištu koje Karamarko mora izlobirati ako misli vladati državom.

Hrvatska Milan Bandić IZLAZI NA IZBORE!

"Ne znam koji će idući izbori biti, ali bit će po mojoj grbači", kazao je Bandić.

Hrvatska POLITIČKA UBOJSTVA IZ DEVEDESETIH: Đapić optužen za ubojstvo Ante Paradžika!

Potaknuti intervjuom Josipa Manolića tjedniku "Nacional" u kojem je bivši premijer i Tuđmanov najbliži suradnik iz devedesetih teško optužio nekadašnjeg predsjednika HSP-a, saborskog zastupnika i dana

Izdvojeno
Najčitanije