Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska 'Najsiromašnija županija odlazak Merzelove plaća 3 milijuna kuna: Molimo SDP da se ispriča građanima'

Uskoro nas očekuju novi izbori za župana Sisačko-moslavačke županije, kao i za dva zamjenika, dok skupština ostaje u istom sastavu. I baš kada ljudi pomisle da bi time trakavici došao kraj, ona možda

Hrvatska GLE, TKO TO GOVORI: Nikolić se želi 'moralno rasteretiti' i pronaći nestale. Peče li ga savjest zbog ratnog zločina u selu Antin? (VIDEO)

Zašto Hrvatska nije zainteresirana za ratnu prošlost Tomislava Nikolića? Srpska ga javnost već odavno "razapinje"...

Hrvatska Kako je savjetnica predsjednika Republike Zrinka Vrabec-Mojzeš na Radiju 101 provodila 'lov na gay vještice'

Zrinka Vrabec-Mojzeš, velika zaštitnica hrvatskih homoseksualaca u medijskom eteru, svojedobno je u redakciji Radija 101 napravila pravu malu zlobnu predstavu od nikad javno objavljene liste s popisom

Hrvatska Vladina poruka telekom operaterima i bankama: Oprostite dugove najsiromašnijim građanima!

''Oni ne ulaze u bilo kakvu priču o oprostu. Međutim, postoji jedan veliki dio, oko 70.000 dužnika, koji spadaju u kategorije umirovljenika, nezaposlenih i onih koji su korisnici zajamčene minimalne n

Izdvojeno
Najčitanije