Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Srbi ogorčeni zbog 'drakonskih kazni' zločincima: 'U neverici smo zbog dvostrukih merila'

SDSS osuđuje "drakonsku kaznu" koja je izrečena u Osijeku desetorici trpinjskih Srba optuženih za ratni zločin.

Hrvatska Sinčić: Borim se za zemlju u kojoj će se štititi svi oblici života, od života biljaka, gljiva, pa i samog čovjeka

"Moram reći da se prije svega borim za zemlju u kojoj će se štititi svi oblici života, od života biljaka, gljiva, pa i samog čovjeka", rekao je.

Hrvatska KONAČAN OBRAČUN S MESIĆEM: Obavezno potpišite ovaj dokument za njegovu trajnu eliminaciju iz politike i pročitajte koliko plaćamo njegov Ured

Ured bivšeg predsjednika Mesića građani Hrvatske skupo plaćaju, ali to se njega ne tiče previše.

Hrvatska BAUK I DALJE LAŽE: U Hrvatskoj nema više od 3,5 milijuna birača!

Baukovih 280 tisuća „duhova birača“ kao i lažna Bagina anketa od 46,5 posto popularnosti Ive Josipovića neće proći kod hrvatskog naroda. Stvarna popularnost nelegalnog predsjednika je oko 12 posto, a

Izdvojeno
Najčitanije