Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Hrvatski pomorci spasili Kubance: 'Proveli su 18 dana na splavi'

"Atlantska plovidba" zahvaljuje kapetanu Dujiću i posadi broda "Astarea" na humanosti i poduzetoj akciji koju će, kako se navodi u priopćenju, zasigurno zabilježeti i pomorska administracija SAD-a.

Hrvatska Vakulina crna prognoza: Stižu obilne kiše, poplave, tuča i olujni vjetar!

U relativno kratkom vremenskom razdoblju u mnogim će mjestima pasti više od 50 litara kiše po četvornome metru, a ponegdje vjerojatno i više od 80!

Hrvatska Slobodan Lang: 'Mali Jergović piše gluposti! Hrvati ne mrze Židove, niti ustaše ih nisu mrzile'

"U hrvatskoj je antisemitizam vrlo slab, gotovo na razini humora. Vidi se da Jergović ovdje razrješava neke svoje unutarnje dileme koje nemaju veze sa stvarnošću", stav je dr. Slobodana Langa.

Hrvatska 'Volio bih vidjeti glavu Miranda Mrsića i njegove obitelji u kontejneru'

Ne moram niti jesti, ali režije plaćati moram jer će me sustići blokade, ovrhe, zatvor, smrtna kazna i još koješta. A stranka na vlasti sebe naziva socijalna, demotkatska...Sramota!", dodao je ovaj ra

Izdvojeno
Najčitanije