Sakrij oglas
 Veličina slova NA PREDAVANJU DR. REISMAN U SPLITU

Karolina Vidović Krišto: Dobila sam i drugo prijeteće pismo, prijete mojoj djeci

  • Autor: Z.S.
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
'O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece', rekla je Krišto.

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u ponedjeljak je održano predavanje dr. Judith Reisman. Tema je bila zdravstveni odgoj, a posebna gošća dr. Reisman bila je HRT-ova novinarka Karolina Vidović Krišto. Ona je, nakon predavanja, izašla za govornicu te se osvrnula na 'medijski linč', prenosi portal udruge Urbana desnica.

- Možda ne bih smjela, ali razgovarala sam sa prof. Reisman i zaključili smo kako ovo što ću reći moram učiniti zbog sigurnosti svoje djece. Dobila sam i drugo prijeteće pismo u kojem se prijeti mojoj djeci. O ovome prije nisam htjela govoriti, ali znam kako se na ovakav način prijetilo svima onima koji su se borili za istinu. Ovo radim zbog sigurnosti svoje djece - rekla je Krišto.

Policija i redarska služba su pred početak predavanja zatvorili vrata dvorane zbog sigurnosnih uvjeta. Krišto je, piše portal, zaradila ogroman pljesak prisutnih, kao i Judith Reisman. Reisman je tijekom predavanja iznijela svoje poznate tvrdnje kojima osporava rad i istraživanja Alfreda Kinseya.


Vezane vijesti
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: utorak, 05. veljače 2013. u 09:07
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Holy iz stranke izbacila 2000 neaktivnih članova!

Na unutarstranačkim izborima stranke pravo glasa imao je 1481 član, 1266 glasača je odabralo elektronički način glasovanja, a 215 članova dopisno glasovanje. Ukupno je glasovalo 63 posto birača.

Hrvatska ONI RADE: Umjesto na groblju, vjernici će svoje vrijeme provesti na blagajnama!

Jedina svijetla točka u ovoj tragediji su trgovački centri čija će vrata biti zatvorena na blagdan Svih Svetih.

Hrvatska SLUČAJ AGRAM: Bandić ostaje, Pripuz, Laco i Markus izlaze!

Sudac istrage prihvatio je Pripozovu ponudu od milijun eura jamčevine, dok se Miro Laco i Ivan Makus dali su polog od 100 tisuća kuna kako bi se branili sa slobode. Bandić mora ostati u istražnom zatv

Hrvatska NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE BANDIĆEVA STANA: Pogledajte u kakvom je luksuzu živio 'čovjek iz naroda'!

Kada se pogledaju fotografije koje do sada nisu objavljene u hrvatskim medijima, postaje jasno zbog čega je zagrebački gradonačelnik godinama tako uporno skrivao unutarnje uređenje svoga stana od očij

Izdvojeno
Najčitanije