Sakrij oglas
 Veličina slova SJAJNA VIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Mirando Mrsić: Od ožujka prvo povećanje mirovina

  • Autor: Dr. K.
  • Datum: ponedjeljak, 16. siječnja 2012. u 19:50
Od ožujka umirovljenici mogu očekivati prvo povećanje mirovina, s tim da će biti isplaćeni i zaostaci za siječanj i veljaču ove godine.

U izjavi za Index ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić najavio je da od ožujka umirovljenici mogu očekivati prvo povećanje mirovina, s tim da će biti isplaćeni i zaostaci za siječanj i veljaču ove godine.

Naime, nova Vlada neće produživati Zakon o odgodi usklađivanja mirovina koji je donijela Vlada Jadranke Kosor za razdoblje od 1. siječnja 2011. do 31. prosinca 2011. godine. Tako će na snagu ponovo stupiti članak 81. Zakona o mirovinama prema kojem se mirovine usklađuju sa stopom rasta prosječne plaće svih zaposlenih u Hrvatskoj.

- Mirovine neće rasti baš puno, ali će rasti. Ne znam još točno koliko jer ćemo u ožujku dobiti statističke podatke i onda ćemo znati koliki će taj rast točno biti, kazao je Mrsić.


  • Autor: Dr. K.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: ponedjeljak, 16. siječnja 2012. u 19:50
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska ŽELI VAN IZ REMETINCA: Ljubičić dao ostavku na mjesto šefa Holdinga!

Naime, Ljubičić se na ostavku odlučio kako bi se stvorili uvjeti da mu se dopusti obrana sa slobode.

Hrvatska Kako je Kolinda posvađala Ružu i Karamarka: Šef oporbenjaka trajno briše pravašicu s političke scene?

Je li Ruža Tomašić odlučila pokazati zube stoga što je spoznala kakve joj se igre igraju iza leđa te zbog čega baš u ovom trenutku šefu oporbenjaka smeta dojučerašnja bliska prijateljica?

Hrvatska Subnorovac braniteljima: 'Da nije bilo partizana ne bi bilo ni Hrvatske'

Predsjednik Udruga antifašističkih boraca Grada Vodica, inače kao i većina naših antifašističkih boraca rođen davno nakon Drugog svjetskog rata - konkretno, 1954. - dodao je još jednu uvredu na račun

Izdvojeno
Najčitanije