Sakrij oglas
 Velièina slova SJAJNA VIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Mirando Mrsić: Od ožujka prvo povećanje mirovina

  • Autor: Dr. K.
  • Datum: ponedjeljak, 16. siječnja 2012. u 19:50
Od ožujka umirovljenici mogu očekivati prvo povećanje mirovina, s tim da će biti isplaćeni i zaostaci za siječanj i veljaču ove godine.

U izjavi za Index ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić najavio je da od ožujka umirovljenici mogu očekivati prvo povećanje mirovina, s tim da će biti isplaćeni i zaostaci za siječanj i veljaču ove godine.

Naime, nova Vlada neće produživati Zakon o odgodi usklađivanja mirovina koji je donijela Vlada Jadranke Kosor za razdoblje od 1. siječnja 2011. do 31. prosinca 2011. godine. Tako će na snagu ponovo stupiti članak 81. Zakona o mirovinama prema kojem se mirovine usklađuju sa stopom rasta prosječne plaće svih zaposlenih u Hrvatskoj.

- Mirovine neće rasti baš puno, ali će rasti. Ne znam još točno koliko jer ćemo u ožujku dobiti statističke podatke i onda ćemo znati koliki će taj rast točno biti, kazao je Mrsić.


  • Autor: Dr. K.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: ponedjeljak, 16. siječnja 2012. u 19:50
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska NAJVEĆA FERALOVA PRIJEVARA: 'Čuvena' ispovijest Mire Bajramovića je najobičniji falsifikat!

Na suđenju Merčepu prije dva dana, Bajramović je kazao kako autora razgovora s njim – Ivicu Đikića nikada nije vidio i da je Feralovom uredniku Milanu Gavroviću potpisao prazne listove papira!!! Buduć

Hrvatska Branitelj koji je štrajkao glađu u Savskoj: Mala je razlika između Biblije i ustaških načela

'Kako on ne poznaje niti Sveto pismo niti ustaška načela, već samo zna i čita Komunistički manifest, razvidna je njegova reakcija.'

Hrvatska Sad bar znamo zašto se od branitelja tražilo da prijave prosvjed: da ih mogu privesti

Postupanje policije prema Keleminecu je u najmanju ruku nepotrebno, jer je on od skupa na Trgu Bana Jelačića ionako odustao. No zanimljivo je da su se skupili antifašisti (neprijavljeno) na Trgu, jer

Hrvatska Kraj jedne ere: U nedjelju vam je zadnja prilika da pogledate Dnevnik u 19 i 30

Ovo je promjena koju većina gledatelja nije blagonaklono dočekala jer se ipak radi o tradiciji koja je trajala 40 godina.

Izdvojeno
Najčitanije