Sakrij oglas
 Veličina slova SJAJNA VIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Mirando Mrsić: Od ožujka prvo povećanje mirovina

  • Autor: Dr. K.
  • Datum: ponedjeljak, 16. siječnja 2012. u 19:50
Od ožujka umirovljenici mogu očekivati prvo povećanje mirovina, s tim da će biti isplaćeni i zaostaci za siječanj i veljaču ove godine.

U izjavi za Index ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić najavio je da od ožujka umirovljenici mogu očekivati prvo povećanje mirovina, s tim da će biti isplaćeni i zaostaci za siječanj i veljaču ove godine.

Naime, nova Vlada neće produživati Zakon o odgodi usklađivanja mirovina koji je donijela Vlada Jadranke Kosor za razdoblje od 1. siječnja 2011. do 31. prosinca 2011. godine. Tako će na snagu ponovo stupiti članak 81. Zakona o mirovinama prema kojem se mirovine usklađuju sa stopom rasta prosječne plaće svih zaposlenih u Hrvatskoj.

- Mirovine neće rasti baš puno, ali će rasti. Ne znam još točno koliko jer ćemo u ožujku dobiti statističke podatke i onda ćemo znati koliki će taj rast točno biti, kazao je Mrsić.


  • Autor: Dr. K.
  • Photo: Pixsell
  • Datum: ponedjeljak, 16. siječnja 2012. u 19:50
 

      
Zadnje vijesti
Hrvatska Josipovićev vodič za udbaške početnike

Prvo: svoje ljude razasuti po državnim institucijama i medijima. Drugo: napraviti plan, poniziti i difamirati protivnika pod svaku cijenu izvlačeći mu najgore prljavštine iz života. Treće: to onda pos

Hrvatska 'Pusićka vođena bratstvom i jedinstvom podcijenila branitelje i žrtve rata hrleći u zagrljaj Ivici Dačiću'

"Ovime je podcijenila sve žrtve rata i branitelje podupirući velikosrpstvo. Hrvatski branitelji zalažu se za istinu, ne trebaju se nama Srbi svaki dan ispričivati, ali mi tražimo naše nestale i prihva

Hrvatska Nevrijeme potopilo Istru: Kaos u prometu, poplavljene kuće

Od ranog su jutra pulski vatrogasci na terenu, a zbog građana koji su zvali zbog poplava od 6 ujutro imali su više od 50 dojava.

Hrvatska Rat Pupovca i HDZ-a: 'Slovo U vas žari, a slovo S vas pali'; 'Za mene je S socijalizam, a U ustaštvo'

Nakon što su završene replike Pupovcu, za govornicu je izašao predstavnik talijanske nacionalne manjine, Furio Radin. Rekao da je zbog desnog nacionalizma nestala četvrtina stanovnika Hrvatske u Drugo

Izdvojeno
Najčitanije