Patrik Macek/PIXSELL

1400 prijava za DEVET RADNIH MJESTA: Svi bi u Sabor!

Autor: A.P.

"U kolovozu i u prvom dijelu rujna provedena je provjera svih zaprimljenih prijava u pogledu ispunjavanja formalnopravnih uvjeta. Potom su, 15. rujna objavljene upute kandidatima o natječaju, a 16. rujna poziv i upute o provedbi postupka testiranja, koja su u skladu sa zakonskim rokovima započela 22. rujna i još uvijek traju", navode iz Sabora.

Sabor je oglasio da traži dva savjetnika za Ured tajnika Sabora, savjetnika za službene internetske sranice i stručnog suradnika u Službi za medije, stručnog suradnika i administrativnog tajnika u Službi za građane, savjetnika u Knjižnici, višeg arhivskog tehničara u Službi za opće poslove te savjetnika u Uredu za protokol.

O iznimnom zanimanju za radno mjesto u parlamentu svjedoči čak 1386 prijava. Za stručnog suradnika u Službi za građane se prijavilo najviše kandidata. A za to mjesto traži se visoka stručna sprema, godina radnog iskustva, položen državni stručni ispit, znanje engleskog i osposobljenost za rad na osobnom računalu.

“U kolovozu i u prvom dijelu rujna provedena je provjera svih zaprimljenih prijava u pogledu ispunjavanja formalnopravnih uvjeta. Potom su, 15. rujna objavljene upute kandidatima o natječaju, a 16. rujna poziv i upute o provedbi postupka testiranja, koja su u skladu sa zakonskim rokovima započela 22. rujna i još uvijek traju”, navode iz Sabora.

Podsjetimo, u prosincu 2012. godine objavljen je posljednji natječaj za zapošljavanje u Saboru.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.