Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

GORAN BEUS RICHEMBERGH uzvratio CULEJU: Ovakav odgovor sigurno nije očekivao!

Autor: Mia Mitrović

Napetost iščekivanja odluke o usvajanju Istanbulske konvencije u petak ujutro svojom je presicom ublažio HDZ-ov zastupnik Stevo Culej. Osebujni HDZ-ovac optužio je Gorana Beusa Richembergha, bivšeg HNS-ovca, danas zastupnika GLAS-a da je nekoć bio opaki Udbaš.

“Već 30 godina progoni crkvu i njene predstavnike. Došao sam do informacija da progoni don Živka Kustića, a imam i dokaze da je to činio pod kodnim imenom „Odisej”, rekao je Stevo Culej i podijelio prisutnima dokumente s podacima o njegovom konspirativnom djelovanju.

Goran Beus Richembergh nije dugo čekao s odgovorom. Svom je saborskom kolegi odgovorio da ga je njegova tiskovna konferencija – razdragala. 

“Zapravo sam ganut. Ipak sam i ja jedno obično sujetno biće. Nitko mi nikad do sada nije posvetio press konferenciju”, napisao je na svom Twitteru zastupnik GLASA. Svoju objavu začinio je i s pet smajlića sa srčekima umjesto očiju.




Culej je s ovim optužbama Beusa suočio i ranije, prilikom saborske rasprave o Zakonu o arhivima kada se razgovaralo uglavnom o Udbi. Tom prilikom, Beus mu je odgovorio kako on nije taj čovjek te da je to dokazao u tri sudska procesa.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.