Screenshot/Twitter

(FOTO) OPREZ, UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ! Pretučena djevojka iz Zadra objavila fotografije premlaćivanja

Autor: dnevno.hr

U srijedu u večernjim satima došlo je do zločina u jednom zadarskom kafiću. Prema navodima svjedoka 31-godišnjak je iz za sad nepoznatog razloga napao 18-godišnjakinju i počeo ju mlatiti. Njenom glavom udarao je u umivaonik pa je nesretnica zadobila teške tjelesne ozljede, a na društvenim je mrežama objavila fotografije iz hitnog prijema.

Nasilnik je uhićen dan nakon napada. Priveden je sucu istrage s kaznenom prijavom za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda te će u pritvoru provesti mjesec dana, doznaje Index.hr.

“Policija je dobila dojavu da u kafiću u ulici Benka Benkovića muškarac tuče ženu. Dok su policijski službenici stigli na lice mjesta, djevojku je već odvezla hitna pomoć, a napadač je pobjegao. Napadnuta 18-godišnja djevojka je noć provela u bolnici i konstatirane su joj teške ozljede lica”, rekao je za Index glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

“Kad smo u četvrtak ujutro došli do nje, liječnici su nam potvrdili da ima teške ozljede lica. Od nje smo zaprimili kaznenu prijavu kad su nam liječnici omogućili da razgovaramo s njom. Zbog napada je uhićen 31-godišnjak iz Zadra, koji je kriminalistički obrađen zbog sumnje u dva kaznena djela – nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje. Nakon obrade je priveden prvo na saslušanje kod županijskog državnog odvjetnika, a onda i kod suca istrage uz prijavu za ta dva kaznena djela. Sudac mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor”, kazao je Žodan.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.