Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zagrebački odvjetnik opljačkan usred dana! Razbojnici odnijeli 130 000 kuna

Autor: Hina

Neslužbeno se doznaje da je jedan od opljačkanih bio odvjetnik Hotko te da su razbojnici pobjegli s plijenom od 130 tisuća kuna

Nekoliko stotina tisuća kuna razbojnici su u utorak poslijepodne ukrali iz stana u zagrebačkom centru nakon što su oružjem zaprijetili dvojici muškaraca od kojih je jedan, kako se neslužbeno doznaje, odvjetnik Tomislav Hotko.

U zagrebačkoj policiji ne otkrivaju detalje razbojstva, navodeći tek da je u ponedjeljak, između 13 i 14 sati u stanu u ulici Izidora Kršnjavoga nekoliko “nepoznatih počinitelja prijeteći vatrenim oružjem i uporabom tjelesne snage počinilo razbojništvo nad 38-godišnjakom i 39-godišnjakom, oštetivši ih za nekoliko stotina tisuća kuna”.

No, neslužbeno se doznaje da je jedan od opljačkanih bio odvjetnik Hotko te da su razbojnici pobjegli s plijenom od 130 tisuća kuna.

Ovo je 10 najuspješnijih hrvatskih odvjetnika: Najveći među njima najviše zarađuju od ovrha

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.