Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Uhićena četvorica koja su ljetos opljačkala Lovrena

Autor: DNEVNO.HR

Podsjetimo, Lovrenu je provaljeno u stan na Bukovcu u noći s 14. na 15. lipnja ove godine

U ponedjeljak 18. rujna, u poslijepodnevnim satima na Radničkoj cesti u Zagrebu, policajci su civilu priveli su četvoricu muškaraca u dobi od 25 do 33 godine.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o skupini osumnjičenoj za niz pljački u Zagrebu među kojima je i ona u stanu nogometaša Dejana Lovrena na zagrebačkom Bukovcu koja se odvila ljetos.

Akcija privođenja odvila se u tajnosti i iznenada pa su mnogi stanari Radničke u čudu gledali kako mladić leži na tlu s lisicama na rukama.

“Pogledala sam kroz prozor i vidjela čovjeka kako leži na travi u parkiću. Odmah sam išla zvati 112 da me spoje s Hitnom pomoći. Idući pogled kroz prozor bio je kako dvojica muškaraca dižu tog čovjeka koji je ležao, a koji je na rukama imao lisice. Opet sam zvala 112 ne bih li im rekla još i to pa su mi rekli da je u tijeku policijsko postupanje. Ubrzo je u kadar ‘pao’ još jedan dečko u crvenoj trenirci kojeg su također odveli u policijski automobil”, izjavila je stanarka obližnje zgrade za Jutarnji list.

Policajci su navodno tijekom jučerašnjeg dana dežurali pred jednim stanom u zgradi gdje se dan ranije odvijalo uhićenje. Susjedi tvrde da se taj stan često iznajmljivao i da je kroz njega prošlo mnoštvo podstanara.

Podsjetimo, Lovrenu je provaljeno u stan na Bukovcu u noći s 14. na 15. lipnja ove godine. Lopovi su iz stana ukrali novac i zlatninu velike vrijednosti, a Dejan je bio u stanu u vrijeme kada se pljačka odvijala, ali je spavao.

“Nisam čuo apsolutno ništa, kao da su mi nešto ubacili u stan da čvrsto zaspim”, izjavio je tada Lovren.




Autor:DNEVNO.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.