Vandali provalili u prostorije SDP-a Vinkovci i spalili zastave RH, EU i SDP-a

Autor: dnevno.hr

Od razbijenih vrata i spaljenih zastava kratak je put do razbijenih glava

 

Još jednom se na meti vinkovačkih vandala našla zgrada SDP-a Vinkovci, u neposrednoj blizini samog centra grada. Osim razbijenih i provaljenih ulaznih vrata ovaj puta su s jarbola skinuli i spalili zastave Republike Hrvatske, Europske unije i SDP-a.

‘Mogli bi reći skoro ništa novo u vinkovačkim shvaćanjima političke kulture i dobrih običaja’, komentirao je vinkovački SDP.

Prostorije vinkovačkog SDP-a

‘Osim što najoštrije osuđujemo paljenje zastave RH i ostalih, nadamo se kako će policija uskoro otkriti počinitelja ili počinitelje. Članovima SDP-a i svim dobronamjernim građanima Vinkovaca ostaje samo nada da je ovaj čin počinjen zbog nečijeg osobnog rušilačkog nagona, odnosno da nije politički motiviran. S obzirom na količinu mržnje koja je posijana u našem društvu i koja se svakodnevno brižljivo njeguje i dopunjava od već i previše udruga koje u biti samo šire netrpeljivost i protive se zdravom razumu, ništa nas više ne može iznenaditi. Samo upozorenje za sve građane – od razbijenih vrata i spaljenih zastava kratak je put do razbijenih glava.’, komentirali su iz vinkovačkog SDP-a

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.