Ivo Cagalj/PIXSELL

UŽAS U SLAVONSKOM BRODU: Pronađena tijela dva muškaraca – riječ je o ubojstvima!

Autor: A.P.

"L. Ć. (80) pronađen je u kuhinji u ležećem položaju na leđima, a uzrok smrti su višestruke ozljede mehaničkim predmetom. Ubojstvo je počinjeno po nepoznatoj osobi", rekao je Franjo Kopunić, zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Dva mrtva muškarca pronađena su u ponedjeljak u Slavonskom Brodu na dvije različite adrese.

Naime, tijelo 49-godišnjaka pronađeno je iza 15 sati u Ulici Vatroslava Lisinskog, a u Reljkovićevoj ulici nekoliko sati kasnije pronađen mrtav 80-godišnjak.

U oba slučaja sumnja se na nasilnu smrt. Policija provodi izvide u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom – izjavila je za Jutarnji list glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Zasad se u interesu istrage ne iznose pojedinosti o ubojstvima te još nema dokaza da se radi o međusobno povezanim ubojstvima.

Slučajeve pronađenih mrtvih tijela muškaraca policiju su dojavili susjedi i rođaci. Za sada nema indicija tko bi mogli biti eventualni počinitelji, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Susjedstvo 80-godišnjaka je u šoku nakon što su doznali za stravičan događaj. Prema njihovom kazivanju, starac, omiljen među susjedima i uvijek spreman pomoći, živio je sam. Navodno je imao podstanarku, koja je, kako neslužbeno doznaje sbplus, i prijavila cijeli slučaj. Nažalost, sve upućuje na nasilnu smrt.

“L. Ć. (80) pronađen je u kuhinji u ležećem položaju na leđima, a uzrok smrti su višestruke ozljede mehaničkim predmetom. Ubojstvo je počinjeno po nepoznatoj osobi”, rekao je za sbplus Franjo Kopunić, zamjenik županijskog državnog odvjetnika.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.