PU SPLITSKA

JESTE LI GA VIDJELI? Policija traži mladića koji je počinio razbojništvo u centru Splita, ima tetovažu na prstima desne ruke

Autor: M.B.

Mole se građani, ukoliko raspolažu saznanjima o identitetu osobe s fotografije, odnosno ukoliko prepoznaju navedenu osobu, da o tome obavijeste policiju, osobnim dolaskom u najbližu policijsku postaju, odnosno pozivom na broj 192 ili da informaciju dostave na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr

PU splitsko-dalmatinska objavila je fotografije osobe koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom ‘razbojništvo’, počinjeno 8. listopada 2016. u trgovini u ulici Kralja Zvonimira u Splitu.

Radi se o osobi u dobi od 20-25 godina, visine 175-180 cm, slabije tjelesne građe, s bradom starom nekoliko dana, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u maskirnu jaknu, s tamnim sunčanim naočalama i bijelim tenisicama. Osoba ima tetovažu na prstima desne ruke (osim palca).

Mole se građani, ukoliko raspolažu saznanjima o identitetu osobe s fotografije, odnosno ukoliko prepoznaju navedenu osobu, da o tome obavijeste policiju, osobnim dolaskom u najbližu policijsku postaju, odnosno pozivom na broj 192 ili da informaciju dostave na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr, piše Slobodna Dalmacija.

Autor: M.B.