Zeljko Lukunic/PIXSELL

Uhvaćen muškarac zbog krijumčarenja ljudi! Uzeo novac od azilanata da ih prebaci do slovenske granice

Autor: Hina

Buzetski policajci prekjučer su oko ponoći na županijskoj cesti Vodice-Brest zatekli 33-godišnjeg vozača iz čijeg su 'Alfa Romea' zagrebačkih oznaka izlazila četvorica azilanata

– Istarska policija uhvatila je 33-godišnjeg muškarca koji je u zamjenu za novčanu naknadu namjeravao iz Zagreba do slovenske granice prevesti četvoricu tražitelja azila.

Buzetski policajci prekjučer su oko ponoći na županijskoj cesti Vodice-Brest zatekli 33-godišnjeg vozača iz čijeg su ‘Alfa Romea’ zagrebačkih oznaka izlazili 22-godišnji Iranac, 36-godišnji kamerunski državljanin i dvojica državljana Maroka u dobi od 24 godine.

Osumnjičenog terete za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj ili drugoj članici EU-a ili schengenskog područja.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.