Ivo Cagalj/24sata

Uhitili zaprešićkog serijskog bludnika! ‘Zaprepašten sam, pa skupljao je novac za vjenčanje’

Autor: Dnevno.hr

Od ranije nije poznat policiji zbog kaznenih djela

Prema svjedočanstvima, I. Š. (30) pratio bi djevojke autom u sumrak ili ranu zoru, čekao povoljan trenutak te zaskakao djevojke s leđa. Žrtve je hvatao za grudi, stražnjicu ili po intimnim dijelovima nakon čega bi se dao u bijeg, pišu 24 sata.

Sumnjiče ga da je na području Zaprešića u posljednjih šest mjeseci pipkao i bludničio nad osam maloljetnih i 11 punoljetnih djevojaka. Kako ne bi ponovio djelo, istražni sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio mu je jednomjesečni pritvor.

Kako doznaju, od ranije nije poznat policiji zbog kaznenih djela.

Njegova obitelj nije željela razgovarati. Poznanik iz kafića u kojemu je jedno vrijeme radio nije se mogao načuditi nakon što je doznao za uhićenje. Rekao je da je I. Š. u Zaprešiću živio kod djevojke te da su štedjeli novac za vjenčanje.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.