Nikola Cutuk/PIXSELL

Ivan Bobetko, sin generala Janka Bobetka, ispitan u policiji!

Autor: dnevno.hr

Bobetko nije uhićen već je u policiji bio radi "davanja obavijesti"

General Ivan Bobetko našao se u policijskoj postaji zbog istrage o ratnim zločinima u Sisku, neslužbeno je javila televizija N1.

“Čuo sam se s generalom Bobetkom prije pola sata, zvao me revoltiran. Pokušao sam doznati o čemu je riječ, ali mi je rečeno da je istraga tajna, pa ne znam je li Bobetko priveden kao osumnjičenik ili kao svjedok”, kazao je za N1 Pavao Miljavac, umirovljeni general i bivši ministar obrane te predsjednik Hrvatskog generalskog zbora.

Kako se naknadno doznalo, general Ivan Bobetko u ponedjeljak je u policiji ispitan o sumnjama vezanima uz ratni zločin na sisačkom području, doznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Prema neslužbenim informacijama Bobetko nije uhićen već je u policiji bio radi “davanja obavijesti”, nakon čega je pušten.

U policiji se nije mogla dobiti nikakva informacija o Bobetkovu ispitivanju, s obzirom na to da je riječ o “postupanju policije prema konkretnoj osobi”.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.