Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

UHIĆEN 54-GODIŠNJAK U zapaljenoj kući pronađeno tijelo žene

Autor: Hina

Tijekom kriminalističkog istraživanja u vezi s pronalaskom tijela žene prilikom gašenja požara u kući u Marinom Selu, uhićen je 54-godišnjak, izvijestila je u utorak nevečer  požeško-slavonska Policijska uprava.

Policija je oko 14 sati izvijestila je o požaru obiteljske kuće, a sat vremena kasnije i o pronalasku tijela 49-godišnjakinje.

“Po dojavi dežurne službe Policijske postaje Pakrac da su u Marinom Selu kb.74 tijekom gašenja požara djelatnici protupožarne ekipe pronašli tijelo žene odlučio sam obaviti očevid. Nakon očevida tijelo će biti prevezeno u bolnicu radi obdukcije kako bi se utvrdili svi elementi ovoga nesretnog događaja”, rekao je kasno poslijepodne vd. županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru Darko Žegarac na upit novinara radi li se o ubojstvu.

Policija je večeras priopćila da je uhićen 54-godišnjak tijekom kriminalističkog istraživanja koje provodi Policijska uprava požeško-slavonska u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom iz Bjelovara.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.