Ivica Galovic/ PIXSELL

Uhićen 30-godišnjak koji je ubio dva muškarca u Slavonskom Brodu!

Autor: T. P.

Policijski službenici protiv osumnjičenog 30-godišnjaka podnijeli su kaznenu prijavu županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teškog ubojstva (čl. 111 Kaznenog zakona).

Policija je uhitila muškarca kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak ubio Marinka Tomića (49) i Luku Ćosića (80). Nakon obavljenog očevida i kriminalističkog istraživanja, unatoč nekim nenamjernim propustima državnih službi – koje su otegotno utjecale na policijska istraživanja – djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske vrlo su se brzo primaknuli rješenju ove tragedije u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske 26. su listopada dovršili kriminalističko istraživanje nad  30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenja dva kaznena djela ubojstva u Slavonskom Brodu. Naime, policija sumnjiči 30-godišnjaka da je dana 21./22. listopada, u Slavonskom Brodu, iz koristoljublja, prvo u Ulici Vatroslava Lisinskog, hladnim oružjem, ubio 49-godišnjaka, a potom iz istog razloga i na isti način i 80-godišnjaka u Reljkovićevoj ulici.

Ovo ubojstvo nas je šokiralo, kao i ono u Reljkovićevoj ulici, poznajemo i toga gospodina. Dva ubojstva u jednom danu navodi nas na pitanje pa gdje to mi živimo – zaključili su susjedi iz Ulice V. Lisinskog.

Kako javlja sbplus, policijski službenici protiv osumnjičenog 30-godišnjaka podnijeli su kaznenu prijavu županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teškog ubojstva (čl. 111 Kaznenog zakona). Osumnjičeni 30-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske na daljnje postupanje.

>>> JESU LI UBOJSTVA U SLAVONSKOM BRODU IPAK POVEZANA? Oba muškarca zaklana su odvijačem, mještani strahuju!

Podsjetimo, dojavu o prvom ubojstvu u ulici Vatroslava Lisinskog policija jezaprimila u ponedjeljak u 15 sati, a dolaskom na mjesto događaja zatekli su mrtvo tijelo 49-godišnjeg Tomića.

Na Tomićevu se tijelu, kako je za sada poznato, nalazila jedna ubodna rana u predjelu srca. Samo šest sati kasnije, oko 20.45 sati, policija je zaprimila dojavu o još jednomubojstvu. U Ulici Matije Antuna Reljkovića podstanarka je primijetila da u domu njezina najmodavca, 80-godišnjeg Luke Ćosića, kojeg je zadnji put vidjela toga dana oko 14 sati, ne gori svjetlo. Zabrinula se da mu nije pozlilo te je sa susjedom pozvala Hitnu pomoć i policiju. Po dolasku na mjesto događaja pronađeno je mrtvo tijelo 80-godišnjaka na kojem je bilo više rana.

U sklopu istrage nad tijelima obojice ubijenih muškaraca određena je obdukcija.

Autor: T. P.

ZADNJE VIJESTI