Petar Glebov/PIXSELL

U Zagrebu ubijena dva muškarca! Ubojica pobjegao (FOTO)

Autor: Dnevno.hr

Policija obavlja očevid.

U Ulici Cuglini u istočnom dijelu Zagreba oko 17:30 policija je primila dojavu o dvostrukom ubojstvu, javlja Jutarnji list.

Dvostruko ubojstvo se dogodilo na kućnom broju 13 spomenute ulice, a prema informacijama iz policije traga se za nepoznatim počiniteljem koji je pod još uvijek neutvrđenim okolnostima usmrtio dvije muške osobe. Prema neslužbenim informacijama, u strašnom zločinu ubijeni su Vlado Pleše (67) i njegov kum Ivica Pilija.

Policija je ogradila ulicu, provodi izvide, razgovara sa svim susjedima kako bi što prije rasvijetlili slučaj.

Večernji list navodi kako su žrtve, prema neslužbenim informacijama, ubijene hladnim oružjem te da je u vrijeme ubojstva u kući bilo više osoba, pa i djece.

Po onom što je zasad poznato, mogući motiv ubojstva su obiteljske razmirice.

U kasnim večernjim satima policijska službenica za odnose s javnošću novinarima je kazala kako su ubijeni 67-godišnjak i 42-godišnjak te da je ubojstvo počinio nepoznati počinitelj. Više informacija policija će dati nakon provedenog očevida.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.