Davor Javorovic/PIXSELL

U NOĆI UŽASA PROLOMIO SE KRIK MAJKE: ‘Pomozite mi, Teo mi je ostao unutra!!’

Autor: dnevno.hr

U strahovitom požaru izgubila je svoje najmanje dijete, dvogodišnjeg Tea

Visoki plamen sukljao je iz malene i stare kućice u mrakom obavijenom naselju Zapadno predgrađe u Osijeku. Primijetili su ga prvo susjedi koji su pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć, a potom potrčali do kuće potražiti stanare, pišu 24 sata.

Upravo u tom trenutku iz kuće je izletjela mlada žena noseći u naručju jedno svoje dijete. Predala ga je susjedi i pošla ponovo prema kući no, vatra je nemilice gutala sve prostorije. Očajno je kriknula i zavapila ‘Pomozite mi, Teo mi je ostao unutra!!’.

Njezin krik sledio je krv u žilama svima koji su se na cičoj zimi našli ispred kuće u plamenu.

Od male kuće ostali su samo crni zidovi. Madraci, dijelovi namještaja, dječja robica razbacana je po ulici. Policija je započela očevid kasno navečer, oko 20 sati, kada su vatrogasci konačno ugasili požar, ali je očevid zbog mraka prekinut i nastavljen je ujutro.

Za samohranu majku Ivonu Balas (22) bila je to noć užasa koju nikada neće zaboraviti. U strahovitom požaru izgubila je svoje najmanje dijete, dvogodišnjeg Tea.

”Supruga i ja smo bespomoćno stajali ispred kuće koja nestaje u plamenu i plakali za našim Teom. Kći i starijeg Tomislava već je odvezla Hitna jer su se nagutali dima. U bolnici su još. Nismo Ivonu ni vidjeli ni čuli još pa ne znamo ni kako je ni što se dogodilo, zašto je izbio požar i zašto nije uspjela izvući i Tea. Malima nismo dali da to sve gledaju. Strašna tragedija” plačući je rekao Ivonin tata Ivica Virovac koji zgarište kuće u kojoj je izgubio unuka ne želi niti vidjeti, pišu 24sata.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.