U dva mjeseca prostitucijom zaradili 108 tisuća kuna

Autor: hina

Utvrđeno je da je Ana E. objavljivala oglase kojima je tražila mušterije a zatim je s njima dogovarala cijenu i vrstu seksualne usluge, bilo u stanu na području Maksimira ili na adresi mušterije.

Zbog sumnje da su organizirali i omogućili prostituiranje 26-godišnjakinje, zagrebačka policija je osumnjičila 31-godišnjeg Daria B. i 55-godišnju Anu E. za podvođenje te utvrdila da su tijekom listopada i studenog 2009. zaradili oko 108 tisuća kuna.

Novac su dijelili tako da je pola iznosa dobila 26-godišnjakinja, koja u slučaju ima ulogu svjedoka, a pola osumnjičeni dvojac, koji je već od ranije poznat policiji zbog sličnih radnji. Otkriveni su pošto se kao potencijalna mušterija predstavio policajac, koji je prikrio svoj pravi identitet, izvijestila je policija.

Utvrđeno je da je Ana E. objavljivala oglase kojima je tražila mušterije a zatim je s njima dogovarala cijenu i vrstu seksualne usluge, bilo u stanu na području Maksimira ili na adresi mušterije. U slučaju da je 26-godišnjakinja odlazila mušteriji, on bi za pola sata seksa plaćao 600 kuna dok je puni sat stajao 1.000 kuna.

Prekršajne prijave

Osumnjičeni Dario B. bio je vozač, a policija je prilikom pretrage njegova mercedesa pronašla i teleskopsku palicu, koja je zakonom zabranjeno oružje, zbog čega je prekršajno prijavljen prema Zakonu o oružju.

Policija je osumnjičenu Ana E. zatekla 31. ožujka uvečer u nuđenju seksualnih usluga u stanu na području Podsuseda zbog čega je prekršajno prijavljena, i uz optužni prijedlog, odvedena na zagrebački Prekršajni sud.

Nakon kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.