Facebook

Pronađena mlada Australka koja je nestala u Dubrovniku

Autor: T. P.

"Zahvaljujemo svim medijima koji su objavili vijest i pomogli u traganju", stoji u policijskom priopćenju koje potpisuje Andrijana Biskup iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Dubrovačka policija u srijedu je izvijestila da traga za 20-godišnjom Australkom Terese Bernadette Killalea. Djevojka je nestala u utorak, a u Dubrovnik je stigla turistički. Zadnjih se dana ne javlja majci na telefon od 10. rujna kada su se posljednji put čule.

Nestala 20-godišnjakinja visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu i ovalno lice te je slabije tjelesne građe, navodi se u evidenciji nestalih osoba.

Nakon što je policija molila pomoć u potrazi i putem medija, djevojka je pronađena te je potraga obustavljena:

“U odnosu na objavu nestanka i molbe za pomoć građana u pronalaženju državljanke Australije Terese Bernadette Killalea, obavještavamo Vas da je majka nestale djevojke dobila informaciju o lokaciji svoje kćeri, te nas je putem Australskog veleposlanstva molila da se obustave mjera traganja.

Zahvaljujemo svim medijima koji su objavili vijest i pomogli u traganju”, stoji u policijskom priopćenju koje potpisuje Andrijana Biskup iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.