Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

TRAGEDIJA U VRSIMA: Otac iz pištolja ubio kćer, a potom i sebe

Autor: Hina/Dnevno.hr

“Prema rezultatima provedenog očevida u kući u Vrsima sumnja se da je jučer oko 16,40 sati 56-godišnjak, pucanjem iz pištolja kojeg je legalno posjedovao, u kući usmrtio svoju 28-godišnju kćer, a potom ispred kuće pucanjem u sebe počinio samoubojstvo”, navode u ponedjeljak iz PU zadarske.

Najavljuju kako će nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica ove tragedije nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće o događaju.

Iz policije su u nedjelju popodne priopćili kako su u obiteljskoj kući u Vrsima pronašli tijela muškarca i žene s ozljedama od vatrenog oružja, kao i samo oružje.

 Iznijeli su sumnje kako je riječ o ubojstvu i samoubojstvu članova iste obitelji, navodeći kako nemaju saznanja o sudjelovanju treće osobe u ovom događaju.

“Bili su mirna i povučena obitelj. Otac je bio pomorac, a kćer je radila kao sezonska trgovkinja na Viru. Financijskih problema nisu imali, nedavno su i apartmane napravili tako da to zasigurno ne može biti razlog ovom stračnom obračunu”, rekli su neki od stanovnika Vrsi za Slobodnu Dalmaciju.

Autor:Hina/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.