Foto: Damir Spehar/PIXSELL

TRAGEDIJA U SLAVONIJI: Mladoj ženi pozlilo u visokoj trudnoći, umrla i ona i beba

Autor: I.G.

Semeljčani pričaju kako se trudnica tog kobnog utorka onesvijestila, imala je, kažu, visok tlak.

Strašna tragedija zavila je u crno Semeljce, selo na istoku Đakovštine. Mladoj trudnici koja je još krajem travnja započinjala život sa suprugom, a ispod srca nosila novi život, u utorak je pozlilo, pala je te je hitno prevezena u KBC Osijek. Ondje se ugasio i njezin i život njezine bebe, javlja Glas Slavonije. Žena je bila u visokom, 35. tjednu trudnoće.

“Nakon što se mlada trudnica srušila, obitelj je išla po liječnika, pozvali su Hitnu, međutim nije bilo pomoći”, priča jedan od susjeda. Nesretnu mladu ženu, kako doznaje Glas Slavonije, vozilom Hitne pomoći prevezli su u bolnicu gdje su liječnici napravili hitan carski rez kako bi pokušali spasiti dijete, ali pomoći nije bilo unatoč pokušajima reanimacije.

“Djevojka je bila iz Bizovca i ondje će biti sutra (četvrtak) pokopana. Bila je draga, mila žena. Njezin suprug se kao dijete doselio s roditeljima u Semeljce. Vihor rata potjerao ih je s rodne grude iz bosanske Posavine pa su došli u Slavoniju, u Semeljce”, kažao je za taj list jedan od susjeda nesretne obitelji.

Semeljčani pričaju kako se trudnica tog kobnog utorka onesvijestila, imala je, kažu, visok tlak. Dan prije, kazali su, bila je na redovnom pregledu u Osijeku i potom se vratila kući u Semeljce. “Ne znam zašto nije zadržana u bolnici. Bilo joj je muka i kada se vratila”, ispričala je jedna susjeda.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.