Hrvoje Jelavic/PIXSELL

TRAGEDIJA U ISTRI: U kampu poginuo turist, staklo mu razrezalo vrat

Autor: M.B.

Nesreća se dogodila u kampu Mon Perin.

U kampu na području Bala, smrtno je stradao 44-godišnji talijanski državljanin, a prema dosadašnjim rezultatima očevida utvrđeno je da se muškarac nalazio u sanitarnom čvoru i da se prilikom otvaranja staklenih vrata staklo razbilo, pri čemu mu je jedna od krhotina rasjekla vrat, izvijestila je u četvrtak istarska policija, prenosi N1.

Nesreća se dogodila u kampu Mon Perin, a djelatnici Hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati muškarca, no zbog težine ozljede, to nije bilo moguće te je on umro na mjestu nesreće.

Tijelo stradalog Talijana prevezeno je na Odjel patologije pulske opće bolnice, radi obavljanja obdukcije. Policijski službenici obavili su očevid i u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja, navode iz Policijske uprave istarske.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.