Ivo Cagalj/PIXSELL

Tragedija kraj Krapinskih Toplica: Sin udavio vlastitu majku koju je ranije seksualno zlostavljao!

Autor: dnevno.hr

Prema prvim informacijama, a majka i sin su se i ranije sukobljavali.

U Donjem Vinu kraj Krapinskih Toplica u kuhinji obiteljske kuće u srijedu je mrtva pronađena M. Ž. (71).

Odmah su na teren izašli policija i liječnik mrtvozornik koji je posumnjao da je žena ubijena. Truplo su prevezli na obdukciju čija je prva analiza potvrdila da je riječ o ubojstvu. Vjerojatno je ugušena.

Policija u četvrtak uhitila njezinog sina S. Ž. (42) kojeg sumnjiče za ubojstvo majke. Prema prvim informacijama, a majka i sin su se i ranije sukobljavali.

Zagorje.com piše kako su, prema navodima mještana, oboje bili skloni alkoholu. Dodaje se i da je sin bio neoženjen i bez posla te da je boravio u zatvoru jer je napao jednog mladića nožem, ali i, kako se navodi, zbog seksualnog napastovanja vlastite majke.

Majka i sin živjeli su u skromnoj drvenoj kućici na Filipajevom brijegu.

Mještani navode i kako je sin majku često znao istjerati iz kuće, zbog čega je starica znala lutati mjestom i biti budna po čitave noći.

“Pokojna žena udavala se dva puta. Iz prvog i drugog braka imala je po dvoje djece, a sina Stjepana dobila je u drugom braku. Oboje njezinih supruga su pokojni, prvi je navodno poginuo na motoru, a drugi počinio samoubojstvo. Majka i sin živjeli su od njezine skromne penzijice od par stotina kuna. Poznavala sam je, bila je to vrijedna i uredna žena. Žal mi je kaj se to dogodilo”, kazala je o incidentu susjeda majke i sina.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.