Pixsell/Facebook

Tin Šunjerga doživio živčani slom! Hitno prevezen u bolnicu u Zagreb

Autor: Dnevno.hr

Tin uopće nije mogao spavati, a iz dana i dan kod njega je bilo sve izraženije autodestruktivno ponašanje

Tin Šunjerga, 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, okrivljen za teško ubojstvo svojih roditelja, kako doznaje Jutarnji list, u četvrtak u jutarnjim satima doživio je u ćeliji šibenskog istražnog zatvora teški psihički slom, te je zatvorskim vozilo hitno prevezen na Odjel psihijatrije ‘Svetošimunske zatvorske’ bolnice u Zagrebu.

Da je kod počinitelja ovog stravičnog zločina nastupio nervni slom, potvrdio je za taj portal šibenski odvjetnik Frane Baica, koji okrivljenika brani po službenoj dužnosti.

Po svemu sudeći, Tin Šunjerga tek je u ćeliji postao svjestan težine zločina koji je počinio ubojstvom svoje majke Silvane (46) i oca Marina (45), pripadnika Specijalne policije BATT.

Jutarnji list nadalje navodi kako su doznali iz ztavorskih krugova da Tin uopće nije mogao spavati, a iz dana i dan kod njega je bilo sve izraženije autodestruktivno ponašanje, koje je rezultiralo totalnih psihičkim rastrojstvom.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.