Nikola Cutuk/PIXSELL

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U SPLITU: Ozlijeđenog muškarca izvlačili prolaznici, vozač u šoku!

Autor: M.B.

Mladi vozač škode nije, srećom zadobio ozljede, no bio je u potpunom šoku. Niti njegova djevojka koja je bila s njim u vozilu nije ozlijeđena.

Vozač mazde šibenskih registracijskih oznaka koji je u četvrtak oko 13 sati, po svemu sudeći, izazvao sudar kod stadiona RNK Split završio je u splitskoj bolnici s, po prvim informacijama, teškim tjelesnim ozljedama, piše Slobodna Dalmacija. 

Naime, prema onome što su nam ispričali svjedoci, vozač mazde izlazio je sa parkinga kod igrališta Splita te se pokušao nepropisno ubaciti u suprotni trak (od stadiona prema zgradi Slobodne) prelazeći preko duple pune crte.

U tom je trenutku sa suprotne strane (u pravcu Poljuda) u svom kolničkom traku naišla siva škoda splitskih oznaka koju je vozio mlađi momak. Uslijedio je siloviti udarac od kojeg je škodi smrskan prednji dio, a otvorili su se i zračni jastuci vozača i suvozača dok je mazda pogođena u prednji lijevi dio.

Mladi vozač škode nije, srećom zadobio ozljede, no bio je u potpunom šoku. Niti njegova djevojka koja je bila s njim u vozilu nije ozlijeđena.

– Nisam uspija reagirati, nisan ga ni vidija – bilo je sve što nam je uspio reći dok je hodao prema policijskom vozilu.
Nakon silovitog sudara, vozača mazde prolaznici su izvukli iz automobila i polegli na travu uz cestu. Vrlo brzo je došla Hitna pomoć koja ga je odvezla u splitsku bolnicu, a koju minutu poslije i policijski kombi.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.