Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali: U sudaru teretnog vozila i motora poginula Njemica

Autor: dnevno.hr

Iz neslužbenih se izvora doznaje kako je Njemica vozila motocikl u pratnji supruga na drugom, jednako snažnom motociklu

Oko 11.30 sati na dijelu Jadranske magistrale nedaleko od Dubrovnika, između skretanja za Bosanku i skretanja za grad dogodila se teška prometna nesreća s jednom poginulom osobom. Nezgodu sa smrtno stradalom osobom koja je upravljala motorom marke BMW, potvrdili su i iz PU dubrovačko-neretvanske za Dubrovački vjesnik.

“Danas, 18. rujna, oko 11.30 sati, na dijelu Jadranske magistrale u blizini Petlje došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka na kojem se nalazila labudica i motocikl njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala njemačka državljanka koja je smrtno stradala. U tijeku je očevid prometne nesreće kojim rukovodi općinski državni odvjetnik. Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale je trenutno obustavljen i odvija se alternativnim pravcima”, javljaju iz policije.

Očevid još nije okončan i državni odvjetnik Dominko Hladilo, unatoč pitanjima novinara iz opravdanih razloga, nije mogao dati izjavu za medije. Ipak, iz neslužbenih se izvora doznaje kako je Njemica vozila motocikl u pratnji supruga na drugom, jednako snažnom motociklu, piše Dubrovački.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.