Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dusko Jaramaz/PIXSELL

TEŠKA NESREĆA: Baka s bebom pala s nezaštićene šetnice na kamenitu plažu, dijete kritično

Autor: M.B.

Nesreća se dogodila kada je pješakinja s bebom u rukama šetala obalnom Ulicom Emila Antića, željela je navodno provjeriti ima li slobodnih mjesta na plaži.

U nedjelju nešto prije 13 sati na plaži u Selcu pokraj Crikvenice došlo je do nesreće u kojoj su teško stradale baka i beba koju je nosila u rukama, piše rijecanin.rtl.hr.

Nesreća se dogodila kada je pješakinja s bebom u rukama šetala  obalnom Ulicom Emila Antića, željela je navodno provjeriti ima li slobodnih mjesta na plaži.

U jednom trenutku baka je stala preblizu ruba šetnice, izgubila ravnotežu i pala na jednu njemačku turistkinju koja se sunčala na tom mjestu. Prilikom pada baki je beba ispala iz ruku i pala na kamenite ploče na plaži, pritom se teško ozlijedivši.

Svi prisutni na plaži istoga trena priskočili su unesrećenima u pomoć i pozvana je hitna medicinska pomoć čija je ekipa vrlo brzo i stigla na mjesto nesreće. Žena je odmah imobilizirana i zajedno s bebom prevezena na hitni trakt KBC-a Rijeka, a kako se neslužbeno doznaje stanje unesrećenog djeteta je kritično.

 

Autor: M.B.

ZADNJE VIJESTI