Dusko Jaramaz/PIXSELL

SVJEDOK UBOJSTVA SILVANE ŠUNJERGE: ‘Pobjegao sam i skrivao se, mislio sam da sam sljedeći’

Autor: T. P.

Ivan navodno nije znao što Tin smjera

Ubojstvo bračnog para Šunjerga u Čistoj Velikoj potreslo je čitavu Hrvatsku, a detalji slučaja neprestano isplivavaju u medije.

Tin Šunjerga osumnjičen je da je protekle subote u polju u potiljak upucao svoju majku Silvanu koja je upravljala crvenim Saxom. U automobilu je uz njih bio i Tinov prijatelj Ivan Škarić (20), kojeg je Tin pozvao da s njim pođe na polje na kojem su radili Tinovi roditelji. Iako je Tin ubojstvo navodno isplanirao ranije, Škarić nije znao za njegov krvavi naum.

Ivan je pobjegao iz automobila te je policiji rekao da se šokiran skrivao u vlastitoj kući dva dana. Nikome nije prijavio zločin kojemu je svjedočio. Dodao je da je mislio da će Tin ubiti i njega, odnosno da se bojao za svoj život.

Tin je nakon ubojstva majke dopješačio kući gdje je u garaži zatekao oca koji je netom prije vratio s polja drugim vozilom. Ispalio mu je hitac u glavu s leđa, s udaljenosti od 30-ak centimetara, izvijestio je DORH po završetku kriminalističkog istraživanja.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.