Dusko Jaramaz/PIXSELL

Suđenje Horvatinčiću: Tužitelji traže izuzeće sutkinje u Šibeniku

Autor: Dnevno.hr/HRT

Današnje ročište završilo je zahtjevom tužiteljstva i opunomoćenika oštećenih za izuzeće sutkinje Maje Šupe zbog pristranosti u korist Horvatinčićeve obrane, nakon što Sudsko vijeće nije prihvatilo njihove prijedloge novog vještačenja i skicu nesreće koju je nacrtao Horvatinčić

Analiza radarskih snimki na šibenskom općinskom sudu nastavljeno je ponovljeno suđenje Tomislavu Horvatinčiću za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je u kolovozu 2011. poginulo dvoje talijanskih nautičara kod Primoštena.

Medicinsko-psihijatrijsko vještačenje zatražilo je Sudsko vijeće kako bi se utvrdila ubrojivost Tomislava Horvatinčića u vrijeme pomorske nesreće. Današnje ročište završilo je zahtjevom tužiteljstva i opunomoćenika oštećenih za izuzeće sutkinje Maje Šupe zbog pristranosti u korist Horvatinčićeve obrane, nakon što Sudsko vijeće nije prihvatilo njihove prijedloge novog vještačenja i skicu nesreće koju je nacrtao Horvatinčić.

Autor:Dnevno.hr/HRT
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.