Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sudar kod Varaždina: U bolnicu prevezena dvomjesečna beba

Autor: dnevno.hr

U srijedu oko 15:30h dvadesetgodišnja djevojka automobilom je stigla na raskrižje Ulica Stjepana Radića i Radničke u Majerju. Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, prednjim je dijelom vozila udarila u stražnji dio automobila koji je vozila 43-godišnjakinja i koja se zaustavila pred raskrižjem kako bi skrenula ulijevo, piše 24sata.

Od siline udara vozilo 43-godišnjakinje je odbačeno na suprotnu stranu ceste gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u desni bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnji muškarac.

“U prometnoj je nesreći ozlijeđena 43-godišnja vozačica i dvomjesečno dijete iz vozila 20-godišnjakinje koje se nalazilo nepropisno u sjedalici za djecu na prednjem desnom sjedalu, ali bez isključenog zračnog jastuka. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno”, kažu u varaždinskoj policiji, piše 24sata.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.