Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dusko Jaramaz/PIXSELL

STRAVIČAN ZLOČIN ŠOKIRAO MJEŠTANE: Muškarac nasmrt pretukao suprugu!

Autor: M.M.

Šokirani susjedi kazali su da je bračni par inače djelovao skladno.

 

Šibenska Dubrava u šoku je zbog stravičnog ubojstva u kojem je u noći s utorka na srijedu ubijena 72-godišnja žena, piše šibenik.in.

Mještani kažu da je riječ o Šveđanki i da je za njezino ubojstvo osumnjičen suprug žrtve Marijan V. koji je nesretnu ženu nasmrt pretukao. Riječ je o povratniku iz Švedske koji je sa Šveđankom imao dvoje djece.

Šokirani susjedi kazali su da je bračni par inače djelovao skladno. “Stvarno ne znamo što ga je moglo potaknuti da tako ubije svoju ženu. Cijelo mjesto priča o tome, a nikome još uvijek nije ništa jasno”, kazala je jedna mještanka.

Muškarac koji je šezdesetih godina prošloga stoljeća odselio u Švedsku, u Šibensku je Dubravu stigao prije tri ili četiri dana, a o njemu se ne zna mnogo. Nije zalazio ni u lokalni kafić, a zapravo je najviše vremena provodio sa suprugom o čijoj je smrti policiju rano jutros izvijestila ekipa Hitne pomoći, doznaje šibenik.in

Iz Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku potvrdili su da su bili na mjestu događaja te da se radi o nasilnoj smrti.

Autor: M.M.

ZADNJE VIJESTI