Sanjin Strukic/PIXSELL

STRAVIČNI DETALJI: Maloljetnik prošao kroz crveno, naletio na vozilo i poginuo

Autor: dnevno.hr

''U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, a teško ozlijeđenoj 18-godišnjoj putnici s motocikla liječnička pomoć pružena je u KBC Sestre milosrdnice.'', navode

Detalje strašne prometne nesreće koja se sinoć dogodila u Zagrebu otkrila je policija.

 

(FOTO) Nakon sudara s autom poginuo motociklist: Teška nesreća u Zagrebu

“Jučer, 24. rujna u 23.40 sati, maloljetnik je upravljao motociklom marke Yamaha zagrebačkih registracijskih oznaka kolnikom Prilaza baruna Filipovića u smjeru istoka.

Dolaskom do raskrižja sa Selskom cestom na kojem se promet upravlja semaforima, ušao je na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja ravno. Prednjim dijelom motocikla naletio je na prednji dio osobnog automobila marke Peugeot zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 21-godišnjakinja, a koja se kretala zapadnom kolničkom trakom Selske ceste u smjeru juga, a u raskrižje je ušla na zeleno svjetlo.

Od naleta je motocikl odbačen u smjeru istoka na lijevi bočni dio osobnog automobila marke VW Golf zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak, koji se kretao istočnim kolnikom Selske ceste u smjeru sjevera, a u raskrižje je ušao na znak zelenog svjetla.




U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, a teško ozlijeđenoj 18-godišnjoj putnici s motocikla liječnička pomoć pružena je u KBC Sestre milosrdnice.

Od 23.45 do 2.50 sati promet navedenim raskrižjem je bio obustavljen te se odvijao obilazno”, priopćili su iz policije.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.