ČITATELJ

STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U VRBOVCU: Pri naletu vlaka na osobni automobil dvoje mrtvih

Autor: Zagreb.info / dnevno.hr

Putnički vlak prema Zagrebu naletio je na osobno vozilo

Malo prije 13:00, u Novom Selu blizu Vrbovca, došlo je do naleta putničkog vlaka na osobni automobil. Nesreća se dogodila na prijelazu preko pruge koje nemaju rampu nego samo signalna svjetla tvrdi čitateljica.

Krenuli smo iz Vrbovca i eto ni pet minuta se nismo vozili samo smo čuli trubu od 20 sec kako trubi i odjednom udar i samo dijelovi lete oko nas i struže nešto. Koma, mislila sam da ćemo izletit.’, komentirala je naša čitateljica te dodala kako se osjeti miris benzina.

Putnici nisu  smijeli napustiti vlak dok ne dobiju dopuštenje.

Na mjesto nesreće došla je hitna služba te vatrogasci kako bi izvukli unesrećenu osobu iz automobila.  Od siline udarca jedna je osoba izletila iz auta, dok je druga osoba ostala u zdrobljenom autu.

Navodno su dvije osobe poginule, govore nam čitatelji na mjestu nesreće. Osobno vozilo na koje je naletio vlak je Golf 3.

 Iz policijske uprave, potvrdili su da je došlo do nesreće.

Očevid je u tijeku.




FOTO: Čitateljica
FOTO: Čitateljica
FOTO: Čitateljica
FOTO: Čitateljica

 

Autor:Zagreb.info / dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.