Ivo Cagalj/PIXSELL

STRAVIČAN SUDAR U OSIJEKU S TROJE POGINULIH: Mladić se namjerno zabio u drugi automobil?

Autor: A.P.

Peugeot i BMW nakon silovitoga sudara oba automobila, odbačeni su pokraj ceste, svaki s jedne strane kolnika. BMW je uništen do neprepoznatljivosti, dok je na Peugeotu uništen prednji dio vozila.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 21 sat na osječkoj južnoj obilaznici, kod odvojka prema HEP Toplani 42-godišnji  muškarac i 37-godišnja žena, Slobodan i Sanja P., bračni par iz Dalja te 34-godišnji Goran I. iz Tenje poginuli su.

“Tridesetčetverogodišnji vozač upravljao je osobnim automobilom državnom cestom D2, odnosno južnom obilaznicom, iz smjera istoka u smjeru zapada, odnosno od Vukovara prema Osijeku. Dolaskom do skretanja prema županijskoj cesti broj 4068 prešao je u suprotni trak ceste i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio automobila iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 42-godišnjak, dok se na mjestu suvozača nalazila 37-godišnjakinja. Na mjestu događaja smrtno su stradale sve tri osobe”, ispričao je za Glas Slavonije jutros Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Glas Slavonije piše kako je moguće da je 34-godišnjak nesreću izazvao namjerno. Ranije te večeri navodno se posvađao s djevojkom, a, kako navode, već je ranije putem Facebooka znao objaviti suicidalne misli.

Peugeot i BMW nakon silovitoga sudara oba automobila, odbačeni su pokraj ceste, svaki s jedne strane kolnika. BMW je uništen do neprepoznatljivosti, dok je na Peugeotu uništen prednji dio vozila.

Smrtno stradali supružnici roditelji su dvoje malodobne djece. Dok se suprug bavio poljoprivredom, supruga je radila u jednoj osiguravajućoj kući.

“Mjesto gdje se ova tragedija dogodila je potpuno neosvijetljeno križanje. Često idem tom cestom iz Donjeg grada na obilaznicu i nerijetko viđam vozače koji se zbune kada voze od Vukovara prema tom raskrižju, jer je cesta malo zakrivljena, a iz suprotnog smjera tu se račva cesta na dva traka i to jedan za ravno i drugi za skretanje u lijevo prema Toplani. Cesta koja vodi od Vukovara je po nekakvim standardima, ali ako vozač vozi prebrzo teško je potrefiti tu usku cestu prema Osijeku”, rekao je mještanin Dalja.

Iza Gorana ostao je sin tinejdžer. Goran je navodno već godinama bio rastavljen, a u posljednje vrijeme navodno je imao i probleme sa zakonom.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.