Marko Jurinec/Vecernji list

PAS DJEVOJČICI ODGRIZAO DIO NOSA! Prodavačica: Došla je do mene i povikala ‘Molim vas pomozite mi’

Autor: dnevno.hr

Iako ozlijeđena, djevojčica je bila hrabra

Prilikom šetnje pas u vlasništvu 23-godišnjakinje iz Vinkovaca ugrizao je u predjelu lica 10-godišnju djevojčicu iz Vinkovaca. Prema navodima policije, do nesreće je došlo jučer u prijepodnevnim satima. Djevojčica je prišla, poslije čega je on skočio i ugrizao je u predjelu lica. Iz policije navode i da je riječ o pasmini psa koja se svrstava među opasne pse.

Djelatnica obližnje trgovine za Glas Slavonije je kazala da je  djevojčica utrčala u trgovinu i tražila pomoć.

Došla je do mene i povikala: “Molim vas pomozite mi, pas me ugrizao. Držala se za nos, pa sam joj dala salvetu i pozvala Hitnu pomoć koja je došla za par minuta, stvarno su brzi bili. Pas je djevojčici odgrizao dio nosa.

Iako ozlijeđena, djevojčica je bila hrabra, nije bila u šoku i smireno mi je rekla broj telefona roditelja, tako da smo ih odmah obavijestili, ispričala nam je djelatnica trgovine još uvijek pod šokom. Trgovkinja nam je napomenula da joj je djevojčica rekla kako “nije pas kriv, niti dječak koji ga je vodio na povodcu. Ja se svaki dan igram s njim po povratku iz škole”. Djevojčica je, nakon što joj je ekipa Hitne pomoći pružila prvu pomoć na licu mjesta, zaprimljena na odjelu Opće županijske bolnice Vinkovci.

Nakon Hitne pomoći, pred trgovinu je ubrzo došla i policija, a prema riječima Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, nakon očevida znat će se što se dogodilo.M.Kokaj

Djevojčici je pružena pomoć u bolnici u Vinkovicima, a zadobivene ozljede okvalificirane su kao teže tjelesne ozljede. O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.
Autor: dnevno.hr