Davor Javorovic/PIXSELL

UBOJSTVO KOD NAŠICA: Tinejdžerica izbodena hladnim oružjem, mještani u strahu!

Autor: M. M./T. P.

Tijelo mlade djevojke pronašla su djeca koja su u ponedjeljak oko 7 sati išla u školu vlakom.

Nepoznata osoba je u noći sa nedjelje na ponedjeljak hladnim oružjem na smrt djevojku u blizini kolodvora nedaleko od željezničke stanice u Koški. Mrtvo tijelo 17-godišnjakinje pronađeno je u ponedjeljak ujutro.

Tijelo mlade djevojke pronašla su djeca koja su u ponedjeljak oko 7 sati išla u školu vlakom.

Prema pisanju nasice.com, ubojstvo se dogodilo  između 2 i 7 sati, a policija traga za sada nepoznatim počiniteljem.

Na mjestu događaja očevid je obavio zamjenik županijskog državnog odvjetnika. Radi se o nasilnoj smrti, doznaje Glas Slavonije od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Da je riječ o sumnjivoj smrti potvrđuje i činjenica da je policija i u ponedjeljak poslijepodne, nakon završenog višesatnog očevida na mjestu pronalaska mrtvog tijela, zaposjela Košku, istražujući sumnjivu smrt. Pristup ulici i željezničkom kolodvoru nije bio blokiran.

Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

U policiji napominju kako poduzimaju sve potrebne mjere i da im nije u interesu istrage iznositi detalje. Policija zasad nije potvrdila identitet žrtve, no prema neslužbenim informacijama, riječ je o 17-godišnjoj A. B., iz Ordanje, mjesta pokraj Koške, koja je pronađena kako sjedi naslonjena na zid zgrade kod silosa u blizini željezničkog kolodvora.

Njezino mrtvo tijelo, navodno s višestrukim ozljedama nanesenim hladnim oružjem, pronašla su nešto prije sedam sati dvojica mještanina. Jedan živi u Ulici braće Radić, u kući pedesetak metara udaljenoj od mjesta gdje je ležalo beživotno tijelo djevojke, a drugi je njegov poznanik. Mještani koji su pronašli tijelo nisu htjeli davati izjave novinarima.

Prema pričanju mještana koji su se našli u blizini mjesta pronalaska mrtve djevojke, prizor je bio stravičan. Jedan mještanin nam je rekao kako tragovi ozljeda na djevojčinom tijelu nesumnjivo ukazuju na to da se nikako ne može raditi o prirodnoj smrti.

Nedaleko od željezničkog kolodvora susreli smo skupinu srednjoškolaca iz Koške koji su se vraćali iz škole iz Osijeka. Prema njihovoj priči, djevojka je bila tiha i povučena. “Djelovala je malo povučeno. Nismo je baš znali dobro, nego onako, iz viđenja. U šoku smo još i prestrašno je to što se dogodilo”, rekli su za Glas Slavonije mladi Koškani.

Kako javlja spomenuti medij, misteriozna smrt izazvala je veliko zanimanje mještana koje je uzbunio velik broj policijskih vozila u Koški, na mjestu očevida i na ulicama. Slučaj ih je, kažu gosti u kafiću, šokirao, a pogotovo sumnja da je riječ o ubojstvu. “Još ništa nije službeno potvrđeno. Priča se da su na tijelu pronađeni tragovi nasilja, zbog čega nije isključena mogućnost da je riječ o ubojstvu. A ako se potvrdi da je u pitanju ubojstvo, onda to nije dobro. U Koški i okolici je bilo samoubojstava, ali ubojstva još nije bilo. To nije dobro za naše mjesto”, zaključuju posjetitelji kafića.

Novinari Glasa Slavonije u dvorištu kuće nesretne djevojke zatekli su njezinu majku koja nije bila u stanju razgovarati.

Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Autor: M. M./T. P.